ZNEN/AGM XL sloop scooter

€ 150,00
Ophalen
5871sinds 10 apr. '24, 16:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
Maximum snelheidMaximaal 45 km/u
BrandstofBenzine
MerkAGM XL

Beschrijving

Te koop een ZNEN/AGM XL sloop scooter.
Er zitten nog goede bruikbare onderdelen op. zoals, motorblok, carbrateur, luchtfilter, begrenzer met afstandsbediening, uitlaat, Spaningsregelaar , zadel, crome kapjes etc.
  • Soort motorblok: GY6 139QMB  voor 12 inch wielen.
  • Model scooter ZNEN ZN50QT-F deze is gelijk aan één AGM XL (dus je kunt alle onderdelen daarop overzetten). 

Moterblok met lange achter as. Een korte nieuw achter as ook beschikbaar en is makelijk om te wisselen. . Carbrateur, luchtfilter, uitlaat, spaningsregelaar, zadel zijn in de zomer van  2022 vervangen  (Dus zo goed als nieuw) motorische starten en lopen. 

moterblok past onder een 25 km en 45 km .ZNEN of AGM GT, AGM Retro, AGM XL modelen. 

De Nieuw waarden van het moterblok was 289 euro

Er zit ook nog een doosje bij met nieuwe lampjes bij als reserve. 

let op deze scooter mag niet meer op de openbare weg rijden aangezien hij geen kenteken meer heeft en een vrijwaaring heeft en gesloopt mag worden voor onderdelen. Vandaar dat ik hem in zijn geheel weg doe. Hij is op te halen met een aanhangwagen als je niet dicht in de buurt woont. 

Alleen reageren als je echt geïnteresseerd bent!!!

Ik verkoop hem in zijn geheel zodat u zelf de bruikbare spullen die u wilt hebben of door wilt verkopen er af kunt slopen. In verhouding bespaart u daarmee bijkomende arbeidskosten en verzendkosten.  
De rest wat u niet kunt gebruiken kunt u zelf af voeren naar een auto sloopperij, oud ijzer boer of afval breng station bij u in de buurt.
Advertentienummer: m2102697043