Elektrische Step - E Scooter - Anti lek Banden - Nieuw

€ 250,00
Ophalen of Verzenden
216349sinds 25 aug. '23, 16:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND EN BELGIË
Gratis verzending


Ben je op zoek naar een elektrische step voor volwassenen en kinderen? Je herkent het wel: de supermarkt ligt om de hoek, je to go koffiezaakje drie straten verderop en je werk of school een paar kilometer van je vandaan. Liever zou je deze stukjes op een meer passende en milieuvriendelijke manier afleggen. Om deze korte afstanden wat leuker en vooral makkelijker voor je te maken, zijn we met een elektrische step gekomen. Benieuwd? Lees dan verder.

Eenvoudig onderweg

Een elektrische step is niet alleen een makkelijk te besturen vervoersmiddel, maar ook heel praktisch. Wanneer je in een drukke stad woont bijvoorbeeld kun jij je namelijk overal doorheen manoeuvreren, al het verkeer vermijden en zo bijvoorbeeld zonder de moeite en stress van al het verkeer in de ochtend, op je school of werk te arriveren.

Een allround vervoersmiddel

Met de elektrische step kom jij niet alleen makkelijk op je locatie, zonder de auto of het openbaar vervoer te pakken, maar ook snel. De maximumsnelheid van deze step is 32 km p/u, even snel als een scooter. Hiernaast trekt de elektrische motor ook snel op wat de ritjes alleen maar leuker maakt.

Groot bereik

Met je elektrische step onderweg zijn, maar niet genoeg batterij hebben om terug te komen is geen pleziertje. Hierom hebben we een extra grote batterij ingebouwd met een bereik van 25 tot 35 km (afhankelijk van gewicht en snelheid). Waardoor al je bestemmingen binnen de 15 km makkelijk te bereiken zijn. Bovendien met zijn vouwbare ontwerp neem je hem ook makkelijk mee in de trein of kofferbak bijvoorbeeld, voor de grotere afstanden.

Draagbaar design

De elektrische step weegt slechts 13 kg, dit maakt de step draagbaar en in combinatie met het opvouwbare ontwerp is de step eenvoudig thuis, op kantoor of in de kofferbak van een auto op te bergen of met de hand te dragen indien nodig. Het is handig en compact, waar je ook heen reist. Verder is het stevige frame gemaakt van aluminium van luchtvaart kwaliteit, wat een hoge structurele sterkte heeft. Het heeft ook een uitstekende thermische geleidbaarheid en corrosiebestendigheid voor extra duurzaamheid.

Ingebouwde veiligheid

Deze elektrische step heeft een aantal veiligheden ingebouwd die jouw ritjes zo veilig mogelijk maken. Waaronder:

Een snelheidsmeter: met cruise controle, zodat je altijd inzicht hebt in hoe hard je gaat.
De e-scooter beschikt over een remsysteem met schijfremmen en een regeneratief ABS-antiblokkeersysteem voor een effeciente, responsieve remweg van slechts 1,3 meter.
Grote wielen: waardoor stabieler.
Slot: de elektrische step is op slot te zetten via de gratis App.
8,5inch Banden

Ongeveer 90% van het energieverlies door de rolweerstand van banden is het gevolg van herhaalde veranderingen in de vorm van de banden terwijl ze rollen. Door de structuur van de banden wordt dit energieverlies geminimaliseerd.

Voordelen van de step

… Praktisch eenvoudig jezelf door de stad manoeuvreren om op je werk of school te komen

… Maximumsnelheid van 25 km/u (is begrensd kan namelijk tot 32km) waardoor je snel op je locatie bent

… Maximum bereik van 35 km zo geschikt voor al je bestemmingen binnen een straal van 15 km

… Eenvoudig besturen en zo geschikt voor volwassen en kinderen

… Ingebouwde veiligheid zonder zorgen de weg op kunnen
Specificaties

Inhoud Verpakking: 1 x E-Scooter, 1 x Stekker, 1x Gebruiksaanwijzing
Kleur: Zwart en Rood
Gewicht: 13 kg
Afmetingen: 108 x 114 cm
Oplaadtijd: 3-5 uur
Actieradius: 25 - 35km
Maximale belasting: 120 kg
Maximale snelheid: 25 km/u (begrensd kan namelijk tot 31km)
Opvouwbaar: Ja
Output power: 500W
Wielen: 8,5inch
Rem: Schijfrem
Certificaat: CE
Aantal rij standen: 3
iOS/Adroid App: Verder beschikt de E-Step over een iOS/Android-App waarin de LED lichten te bedienen zijn, en alle belangrijke informatie en parameters kunt aflezen. Via deze app is ook de anti-diefstal functie te activeren. Dit houdt in dat de wielen volledig blokkeren, en de E-Step niet voorruit komt.
Advertentienummer: m2015074187