Frequentieregelaars diverse merken

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1373sinds 11 jun. '24, 12:14
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

De foto's zijn slechts voorbeelden !!!!

Altijd een ruime voorraad nieuwe en gebruikte frequentieregelaars van vooraanstaande merken zoals Sew, Danfoss, Yaskawa, Schneider, Emotron... Etc.

Wel een 3 fase inductiemotor maar geen krachtstroom? Dan is een frequentieregelaar wellicht een oplossing. Deze zetten 1 fase 230v om naar 3 fase 230v.

Kijk bij mijn overige advertenties voor een overzicht van beschikbare frequentieregelaars. Staat de frequentieregelaar die u zoekt er niet bij? Informeer dan naar de actuele voorraad.

Ophalen van de regelaar heeft voorkeur, de regelaar is dan werkend te zien, ook met eigen motor. Uw motor wordt dan gratis gecontroleerd en getest. Maar opsturen kan natuurlijk ook.

Een frequentieregelaar is geen plug&play-apparaat. Daarom worden alle frequentieregelaars geleverd met een uitvoerige gebruikshandleiding.

Op zoek naar een andere gebruikte frequentieregelaar? Informeer naar de voorraad of kijk bij mijn andere advertenties. Of liever in een schakelkast/behuizing of een complete besturing? Vraag naar de mogelijkheden.

Goede gebruikte en betaalbare frequentieregelaars vanaf 0,25kw vindt u bij 2ndhand4use. Altijd goed geregeld.
Advertentienummer: m2125195124