Abraham of Sarah pop huren

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
230sinds 16 mei. '22, 10:54
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Thema of FeestAbraham of Sarah

Beschrijving

Abraham pop huren? Thuisbezorgd en retour! Voor 69,- euro

~~ Thuisbezorgd en Gratis retour~~

Onze Abraham poppen zijn werkelijk stuk voor stuk mooie blikvangers. Niemand die er dus omheen kan, de jarige zal verrast zijn! De Abraham poppen hebben een vrolijke uitstraling. Door de kleursamenstelling vallen deze poppen extra goed op.

Onze Abraham poppen hebben een grote leeftijdsbutton, hierdoor is het van afstand te zien welke leeftijd de jarige heeft bereikt.

Alle poppen op 123opblaasfiguur zijn geschikt voor elke leeftijden bijvoorbeeld 12, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70 en 75 jaar. Hoe leuk is het om een dierbare te verrassen zoals je opa, vader of broer. Misschien wel voor een buurman of een goede vriend.

Het is een verrassing die niet snel vergeten zal worden door de jarige. De Abraham pop wordt altijd compleet geleverd incl. blower, leeftijdsbutton, scheerlijnen, haringen en opzet instructies. De pop is erg makkelijk en snel op te zetten. Opzetten is het makkelijkst met 2 personen. Alles zit in een tas.

De pop is gemaakt van hoogwaardig pvc-materiaal. Hierdoor komen de kleuren mooi tot uiting.

Thuisbezorgd en gratis retoursturen voor slechts €69,- euro meer weten over het laten bezorgen en terugsturen? Kijk op onze website!

· Let op wij bieden mogelijkheden tot het verzenden, betreffende locatie kan een PostNL punt betreffen. Bij uw reservering geeft u de gewenste locatie aan!

Eenvoudig, snel en betrouwbaar het gewenste opblaasfiguur verzonden! Op uw huisadres, werklocatie of bij een PostNL ophaal punt bezorgd. Zelf eenvoudig opzetten, gebruiken en afbouwen. Na gebruik levert u hem met de meegeleverde retourlabel weer in bij een PostNL punt naar keuze.

All-in pakket geleverd:
Opzetinstructie
Leeftijdsbord
Scheerlijnen
Grondpinnen
Blower
Retourlabel (bij bezorging)

Voor beschikbaarheid en reservering verwijzen wij u graag naar onze website!

Zelf ophalen? V.a. €39,- euro kunt u bij ons al huren, afhalen en retourbrengen geschied in Hasselt (ov)

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
tel: 06-40721014
whatsapp: 06-40721014
email: info@123opblaasfiguur.nl
Advertentienummer: m1842748665