Huur goedkoop SUIKERSPINmachines, kies uit 10 smaken/kleuren

€ 60,00
Ophalen of Verzenden
300sinds 8 nov. '22, 14:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Thema of FeestOverige

Beschrijving

Een heerlijke grote suikerspin spreekt tot de verbeelding van ieder kind. Er is direct een associatie met kermis en plezier. U kunt deze nu eenvoudig zelf maken met een suikerspinmachine van 1e-keus uit Rijnsburg.

Het is erg leuk om eens zelf suikerspinnen te draaien en de kinderen zijn er dol op dus het is een erg dankbare bezigheid. 1e-keus verhuurt deze machines en, zoals u gewend bent, tegen scherpe huurtarieven. Natuurlijk inclusief de benodigde suiker en suikerspinstokjes. U heeft een keuze uit circa 10 verschillende smaken / kleuren. U krijgt een duidelijke instructie, een Nederlandstalige handleiding, en na even oefenen is het een fluitje van een cent om een mooie grote suikerspin te draaien.

Voor deze suikerspinmachines heeft 1e-keus mooie decoratieve nostalgische suikerspinonderwagens. Door de machine op de onderwagen te plaatsen creeert u de ideale werkhoogte. De comfortabele werkhouding maakt het suikerspindraaien gelijk een stuk eenvoudiger.

Naast de magische suikerspinnen, kunt u bij 1e-keus terecht voor het huren van professionele popcornmachines tegen zeer aantrekkelijke verhuurtarieven. 1e-keus heeft deze voor u, en de benodigde ingrediënten en de uitdeelzakjes, leveren wij u mee. U kunt kiezen uit zoute popcorn of zoete popcorn.

Als ingredienten werkt 1e-keus uitsluitend met de beste kwaliteit rechtstreeks uit Amerika. De mais wordt speciaal voor popcorn geteelt en is heerlijk van smaak en mooi van vorm. Kiest u voor zout, dan hebben wij een speciale boterzout ook uit Amerika, die erg klein van korrel is en een botersmaakje heeft. Dit is dezelfde zout als die in de mega bioscopen wordt gebruikt. Kiest u voor zoet, dan hebben wij een mooie suiker die is voorzien van een vanille aroma. Hierdoor is de smaak echt origineel zoals die hoort te zijn, en de kleur mooi goudgeel. Ook deze suiker wordt in de megabioscopen gebruikt voor de bereiding van zoete popcorn.

Bij deze machines verhuren wij ook een mooie decoratieve nostalgische popcornonderwagen. Door de machine op deze wagen te zetten heeft u gelijk een ideale werkhoogte en het geheel ziet er gelijk erg aantrekkelijk uit.

Dergelijke machines zijn perfect te combineren met een slushmachine om slush drinkijs te maken, beter bekend als Slushpuppie. 1e-keus heeft een zeer ruim assortiment van dergelijke machines met verrassend lage huurtarieven. U heeft een keuze uit circa 15 verschillende smaken en kleuren slushlimonade. Voor ieder dus wel wat wils.

Naast popcorn en suikerspinmachines hebben wij een zeer uitgebreidt asortiment aan verhuurartikelen, kijk hiervoor eens bij onze andere advertenties of bezoek onze website, wij geven u graag het adres.

1e-keus
Rijnsburg Zuid Holland
06-29381717
 
Scherp geprijsd en inclusief BTW, dus geen onaangename verassingen achteraf.
Advertentienummer: m1907622060