BOKSAUTOMAAT, kermis boksmachine multiplayer, huren

€ 150,00
Ophalen of Verzenden
920sinds 8 nov. '22, 14:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Thema of FeestOverige

Beschrijving

Boksbalautomaat, of boksmachine met of zonder muntinworp. Zet de machine op vrij spelen en er is geen eind meer aan. Een ieder zal steeds harder willen slaan en met de juiste techniek lukt dat ook steeds beter. Zet de machine op muntinworp en de kans is groot dat u, na de huurkosten, de nodige munten overhoud.
 
Deze machines zijn Multi player en hebben verschillende spelvormen. Ook bijvoorbeeld een timing functie waarbij de bal, na het aftellen, precies op de zoemer moet worden geslagen, bij deze spelvorm is kracht niet van belang, al duw je de bal precies op het juiste tijdstip, kun je al winnen.
 
Deze grote en zware machines zijn niet door iedereen even goed te vervoeren, vraag ons gerust naar onze scherpe transporttarieven en mogelijkheden.
 
Naast de boksautomaten hebben wij ook Voetbalautomaten. Deze zijn op dezelfde techniek gebaseerd als de boksmachine maar dan voor voetbal. Wie heeft het hardste schot. Ook verhuren wij poolbiljart, airhockey, pokertafels en een zeer uitgebreid assortiment aan overige verhuurartikelen. Ook in sport en spel verhuur is 1e-keus een grote aanbieder met de scherpste verhuurtarieven. kijk hiervoor eens bij onze andere advertenties of bezoek onze website, wij geven u graag het adres.
 
1e-keus
Rijnsburg Zuid Holland
06-29381717
 
Scherp geprijsd en inclusief BTW, dus geen onaangename verassingen achteraf.
Advertentienummer: m1907629591