Mastermind x4 kleuren - Clipper

Bieden
Ophalen of Verzenden
303sinds 10 aug. '22, 22:22
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Het spel is nagekeken, compleet en in zeer nette staat.

De meeste spellen die ik verkoop zijn licht gebruikt. De speldozen kunnen daarom gebruikssporen vertonen, maar zijn compleet tenzij anders aangegeven. Prijzen van tweedehands spellen fluctueren nogal, dus ik zal marktconform een prijsopgaaf aan je doen of doe zelf een eerlijk bod. Voor vragen over conditie, compleetheid of andere spel gerelateerde vragen, stel ze gerust en ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven.

Blader even door mijn advertenties voor heel veel andere bordspellen. Kijk vooral ook even bij mijn advertenties voor een lijst met al mijn 300+ spellen:
  • Diverse Bordspellen Collectie Verzameling Pakket A - M
  • Diverse Bordspellen Collectie Verzameling Pakket N - Z

Ik heb ook heel veel spelonderdelen. Als je iets mist aan onderdelen stuur dan een berichtje met het onderdeel dat je zoekt.

Bij aankoop van meerdere items binnen Nederland (en Belgie met DPD naar parcelshop) tot 10kg is gecombineerde verzending mogelijk! Ik verpak het altijd in een doos om schade tijdens transport te voorkomen! Verzending mogelijk met DHL, DPD of PostNL zowel thuisbezorgd of afhalen op een parcelshop volgens de standaard tarieven. Verzending is risico koper en verzekering is optioneel.

Shipping Worldwide, ask for the possibilities
Advertentienummer: m1872961211