999 Games Spel Vlotte Geesten

Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
501sinds 25 mar. '24, 19:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Aantal spelersEen of twee spelers, Drie of vier spelers

Beschrijving

Bij Vlotte Geesten heeft het huisspook in de kelder van de burcht een oud fototoestel gevonden. Hij heeft van alles wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen een foto genomen, en ook van zichzelf natuurlijk. Spijtig genoeg maakt het betoverde toestel veel foto’s in de verkeerde kleur. De groene fles kan het ene moment wit zijn en het andere blauw. Bij het bekijken van de foto’s geraakt het spook zo in de war dat hij niet meer weet wat hij moet laten verdwijnen. Kun jij voor hem het juiste voorwerp aanduiden of zelfs het voor hem doen verdwijnen?
Elke spelronde wordt er een kaart omgedraaid.
De spelers moeten nu zo snel mogelijk het gezochte voorwerp nemen of roepen. Wie de snelste is, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?
Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel. Zorg dat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Elke speler probeert nu zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te nemen dat op deze kaart in de juiste kleur staat afgebeeld. Staat er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur afgebeeld, dan moeten de spelers het voorwerp nemen dat niet op de kaart staat afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is. Wie als eerste het juiste voorwerp heeft genomen, krijgt als beloning de omgedraaide kaart en legt deze voor zich op tafel. Daarna draait hij de volgende kaart van de stapel om.
Wie op het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel. Vanaf 6 jaar.
Advertentienummer: m2096935968