999 games - Commando… Pinkelen! - vanaf 4 jaar - ZGAN

Bieden
Ophalen of Verzenden
280sinds 4 jun. '24, 21:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Uitgever999 games
Aantal spelersDrie of vier spelers, Vijf spelers of meer

Beschrijving

Commando… Pinkelen! is een reactiespel van 999 games (2013) voor 3 tot 10 spelers vanaf 4 jaar. Bij dit spel krijgen alle spelers 5 elastiekjes en doen deze om hun vingers. Alle spelers roffelen met hun vingers op tafel, het zogenaamde ‘pinkelen’. Als de spelleider een commando roept, een kleur of een symbool, moeten de spelers zo snel mogelijk hun hand op de juiste kaart leggen. Maar pas op, een commando is niet geldig als de spelleider geen "commando" zegt. Wie een fout maakt of te laat is, betaalt een elastiekje. De speler die aan het einde van het spel de meeste elastiekjes heeft, wint het spel.

Het spel is compleet (27 kaarten, 50 elastiekjes en de spelregels) en zo goed als nieuw, wel laten sommige elastiekjes wat gebruikssporen zien.

Bieden 🪙
Bij interesse graag serieus bieden bij de advertentie en svp niet via de mail (ter info: nieuwprijs was € 12,99). Ik reageer niet op vragen wat ik ervoor wil hebben. Biedingen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Maar kijk vooral ook bij mijn andere advertenties op MP, want tot 10 kg betaal je 1 bedrag voor het verzenden.

Spelregels♟️
Als ik akkoord ga met je bod stuur ik je een mail en vraag of je het artikel op kunt halen of dat ik het moet verzenden. Risico van verzenden is voor koper.
Zolang ik geen adres heb ontvangen of ophaalafspraak heb gemaakt ben ik vrij om op andere biedingen te reageren.
Als ik je adres heb ontvangen reserveer ik het artikel voor je en mail ik je de betalingsgegevens.
Zodra ik het geld ontvangen heb wordt het artikel opgestuurd, maar als jouw betaling na een dag nog niet binnen is vervalt de reservering.

Verzenden 📦
Ik kijk altijd alles na voordat ik het verzend en verpak het goed. Ik probeer ook alles zo klein mogelijk te verpakken om zo voordelig mogelijk via brievenbuspost te verzenden. Mocht dit niet passen dan kan het als volgt verzonden worden (tot 10 kg):
- € 4,39 naar een DHL-punt (betaling via betaalverzoek MP)
- € 5,45 naar een DHL-punt
- € 6,45 via DHL naar huisadres
- € 6,45 naar PostNL-punt
- € 6,95 via PostNL naar huisadres
Verzenden naar het buitenland is geen probleem.

Ophalen 🏠
Het is natuurlijk ook mogelijk om het artikel op te halen. Ophalen is mogelijk op afspraak en alleen voor de artikelen waar we een prijsafspraak over hebben. Betaling kan contant of vooraf via een betaalverzoek of overschrijven (niet via een tikkie). Mocht het artikel niet bevallen dan kunt u dat uiteraard aangeven bij het ophalen, dan annuleren we de koop.
Advertentienummer: m2122891788