Naaien kinderkleding kledingpatronen Knippie baby creatief

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
430sinds 25 mar. '23, 17:12
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Leuke kinderkleren naaien, het knippie baby creatiefboek, kleding en knuffels voor de kleintjes,Kinderdromen Sandra naaien

leuke kinderkleding naaien € 5,00
laurence mériat leuke kinderkleren naaien 4-8 jaar
auteur: laurance mériat diverse kledingstukken in vaak vrolijke kleuren om zelf te maken voor jonge kinderen in de basisschoolleeftijd (4-8 jaar). Jassen, broeken, jurkjes, rokken, een regencape, een pet, het is er allemaal in deze uitgave. Soms zijn de modelletjes hip en eigentijds, maar in een aantal gevallen zijn ze geënt op de typisch franse smaak, dat wil zeggen met witte kanten handschoentjes, sokjes in lakschoentjes, hoedjes en kniekousen. Waarschijnlijk zullen er weinig nederlandse kinderen te vinden zijn die hierin willen worden gezien. Vooraf wordt een zeer beknopte naailes gegeven over lastige knelpunten als het maken van een gulp, een ronde hals, een verstelbare taille en een steek- en opzetzak. Elk model wordt verder stap voor stap beschreven, maar enige ervaring is in de meeste gevallen toch wel vereist. Alles gaat vergezeld van een extra tip of handigheidje en naast een paginagrote kleurenfoto bevindt zich vaak een detailfoto. Achterin staan overtrekpatronen en bij het boek hoort een los werkblad.
Conditie: zo goed als nieuw

knippie baby creatiefboek € 15,00
brei naaipatronen babykamer een sfeervol en creatief boek voor iedere (aanstaande) moeder of oma die zelf iets moois wil maken voor de baby! Een hemeltje boven een ledikant, een logeerslaapzakje, een complete babykamer met schaapjes, maar ook lieve knuffels en originele kraamcadeautjes... Door de ideeën en sfeervolle foto's in het knippie baby creatief boek krijgen alle (aanstaande) moeders en oma's zin om aan de slag te gaan. Elk zelfmaak-item wordt duidelijk beschreven; de patronen staan op twee bijgeleverde werkbladen. Met meer dan 80 zelfmaakideeën voor de baby en de babykamer.
Auteur: knippie
uitgever: tirion algemeen
nederlands
paperback
9789043900171
druk: 3 maart 2004
80 pagina's
conditie: zo goed als nieuw ,niet ingeschreven ook geen naam

kleding en knuffels voor de kleintjes € 8,50
kleding en knuffels voor de kleintjes 20 handgemaakte werkstukken in deze rijk geïllustreerde uitgave, presenteert de ontwerper amy butler 20 charmante, eigentijdse projecten voor de allerkleinsten. Een omslagdoek, een speelpak, pluchen knuffels, handige luiertassen, vrolijke reisslabbetjes en nog veel meer. In een gebruiksvriendelijke uitgave met inclusief patronenbladen. Amy butler geeft ook tips voor het kiezen van babyvriendelijke stoffen.

Auteur: amy butlers
uitgever: tirion creatief
nederlands
hardcover
9789021338385
druk: 1
juli 2009
175 pagina's

conditie: zo goed als nieuw ,niet ingeschreven ook geen naam

Sandra naaien Kinderdromen € 3,99
30 naaiprojecten voor kids
nr 4 uit 2015
conditie : zo goed als nieuw

te koop: per stuk

levering : ophalen of verzenden : kosten koper
Advertentienummer: m1959239796