* 2020 Max Verstappen race-auto RB16, Jumbo 2020 *

€ 20,00
Verzenden
26412sinds 6 okt. '21, 16:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeAuto
MerkBburago

Beschrijving

LET OP: 2020!! DIT IS DE 2020 AUTO. Het stond al in de titel én de beschrijving hieronder, maar nu ik voor de 3e keer een koper had die voor een 2021 auto kwam, weet ik niet hoe ik dit nóg duidelijker moet maken.
AUB LEES DE TEKST voordat je reageert of bied of afspreekt!

Aston Martin Red Bull racing RB16 van Max Verstappen.
Jumbo versie 2020.
Schaal 1:24
Incl. helm sleutelhanger.
Burago.
Nieuw in de verpakking.

Graag bieden via MP, niet bieden per mail of vragen naar een minimumprijs!
Op vragen per mail of onzinbiedingen wordt niet gereageerd.

Verzendkosten voor de koper, pakketpost, dat kan al vanaf 4,50. Vraag naar de mogelijkheden.

--------------------------------------------------------------------------------


Prijs:
De prijzen zijn redelijk vast, als je meer van me overneemt kan er natuurlijk wat vanaf naar verhouding hoeveel je koopt. Vanaf 10 euro (en minimaal 2 items) krijg je in ieder geval altijd 10% korting op de totaalprijs (excl. vzk).


Aangeboden artikel:
Mail me gerust als je vragen hebt of er iets niet duidelijk is. Indien geen vragen, spreken de tekst en foto’s bij aankoop voor zich. Rookvrij huis. Zowel nieuw als zo goed als nieuw en gedragen. Gedragen betekent netjes, heel en schoon goed voor een volgende ronde, soms zelfs nog als nieuw. Als er wél een mankement aan is, vermeld ik dat erbij; let daarop als je wil kopen/bieden. Bij eventuele klachten hoor ik graag van je! Ik kijk alles na voor de plaatsing op marktplaats, maar ook ik kan natuurlijk iets over het hoofd zien. Indien terecht, kan een retour of een andere tegemoetkoming besproken worden. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.


Verzending:
Ik verzend zoveel mogelijk met brievenbuspost in een grote envelop, kosten op basis van gewicht wat PostNL aanhoudt. Indien dat niet kan wordt het pakketpost tot 10 kilo, ongeacht de hoeveelheid aankopen, dit kost:
4,50 met DHL (ophalen bij DHL punt)
5,75 met DHL (thuisbezorgd binnen 2-5 dagen)
6,75 met PostNL (ophalen bij PostNL punt of thuisbezorgd binnen 1 -2- dagen).
Ik post meestal binnen 3 werkdagen. Verzenden naar buitenland kan meestal wel, maar vraag het svp even van te voren, ivm andere tarieven.
Ik verpak mijn items zo goed en netjes mogelijk, zoals ik het zelf ook van een ander verwacht.
Tot slot ben ik niet verantwoordelijk voor het zoekraken van post nadat het door mij gepost is, daar heb ik immers geen invloed op.
Advertentienummer: m1757949981