Monza Grand Prix 1/24 Bburago. 6123 Mint Boxed OVP

Bieden
Ophalen of Verzenden
530sinds 28 nov. '21, 16:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeOverige typen
MerkBburago

Beschrijving

Monza Grand Prix

Schaal 1/24

Bburago

Cod: # 6123

Mint Condition, Boxed, OVP

Nog nooit mee gespeeld of uit de doos gehaald

Zolang de advertentie nog niet op 'Gereserveerd' of 'Bieden Gedeactiveerd' staat is deze nog beschikbaar.

Wie het eerst het Bod met Betaalverzoek via iDeal afrekent is de nieuwe eigenaar van het item in de advertentie met de daartoe berekende verzendkosten of afhalen met gepaste contante betaling.

Ophalen á contant of anders is als Extra voor verzending mogelijk vanaf € 7,95 of met trackentrace PostNL (Posttarieven 2021 - wijzigingen voorbehouden) eventueel ook met aangetekende of aangetekende en verzekerde verzending resp. € 9,95 of € 15,95 (resp. € 500,-- en max. € 5.500,- verzekerd) en vervolgens de Bieding en transactie/bestelling veilig en betrouwbaar af te ronden met iDeal via Marktplaats, (servicekosten max. € 0,50), aan te geven in je bericht na de Bieding met welke verzendwijze en de link met Betaalverzoek volgt automatisch.

Verzenden kan ook via DHL vanaf € 5,- van Servicepoint naar Servicepoint in de buurt van je Woonplaats, vraag naar de voorwaarden! - (voor € 1,50 extra af te leveren op het woonadres, totaal € 6,50 verzendkosten), NAW-gegevens, emailadres en tel.nr. is dan noodzakelijk in beide gevallen, zodat DHL je op de hoogte houdt wanneer je bestelling afgeleverd wordt.


Alleen bij aangetekende en verzekerde verzending wordt indien het pakket zoekraakt door PostNL het volledige bedrag door PostNL vergoed maar kan het omschreven item niet meer nageleverd worden, dit is een eenmalig exemplaar.

LET OP: alle zendingen zijn minimaal voorzien van trackentrace, tenzij anders aangegeven of voorkeur van verzenden door koper, en worden zorgvuldig verpakt. Andere tarieven vwb het verzenden zonder trackentrace zijn voor risico van de Koper.

Indien betaling via PayPal zal een extra toeslag van 10% met een minimum van € 2,80 worden berekend (administratiekosten PayPal) incl. Kopers- en Verkopersbescherming.

302.
Advertentienummer: m1779059977