Vintage 'CURVER' naaidoos of naaikoffer, jaren '70

€ 10,00
Ophalen of Verzenden
2305sinds 13 apr. '24, 19:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeOverige typen

Beschrijving

Vintage naaidoos of naaibox van het bekende huishoudmerk Curver. Het merk staat al jarenlang bekend om de eenvoud van de praktische opbergdozen en andere keuken- en huishoudproducten.

Deze naaidoos is uitgevoerd in de kleurcombinatie créme en bruin. De box is crémekleurig, het deksel met handvat bruin. Verder heeft deze naaidoos een uitneembaar inlegbakje met handige verdeelvakjes voor de kleine benodigdheden, zoals naaigaren, knoopjes, spoelen enz. Onder het inlegbakje is voldoende ruimte voor patronen en lapjes stof.

Er kunnen natuurlijk ook andere spullen in bewaard worden, denk hierbij aan sierraden en dergelijke. De naaidoos heeft een stevige metalen sluiting.

Curver is in 1949 opgericht in Tilburg en heeft zich inmiddels een plekje veroverd in vrijwel ieder huishouden. Bijna iedereen heeft inmiddels wel een kunststof Curver product in huis!

Conditie
Deze originele Curver naaidoos verkeert in een goede vintage staat met normale sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage.

Formaat

Hoogte: 22 cm.
Lengte: 36 cm.
Breedte: 23 cm.
Advertentienummer: m2103844114