AYOO® Schildersezel - Doeken tot 120CM - Wieltjes - FSC Hout

€ 129,95
Verzenden
52412sinds 1 jun. '23, 09:21
Deel via
of

Kenmerken

TypeEzel
ConditieNieuw

Beschrijving


Het is zondagochtend, de zon schijnt, en je hebt eindelijk een moment voor jezelf. Je mengt de verf, plaatst het doek op de schildersezel en begint aan jouw meesterwerk. Je vergeet de tijd en bent in no-time weer helemaal opgeladen. Schilderen is namelijk dé activiteit waarbij je jouw creativiteit, op een ontspannen manier, de vrije loop kunt laten. En hierbij hoort natuurlijk de juiste schildersezel.

Waarom een AYOO schildersezel?
De AYOO schildersezel heeft een rechthoekig ontwerp en is voorzien van 4 stevige wielen. Dit geeft de ezel veel stabiliteit en zorgt er voor dat hij makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast is de schildersezel eenvoudig in hoogte verstelbaar. Aan zowel de boven- als onderkant draai je de zwarte knoppen eenvoudig los, waarna je de hoogte kunt aanpassen. Dit maakt de schildersezel geschikt voor doeken van verschillende groottes en zorgt ervoor dat je zowel zittend als staand kunt schilderen. Wil je zorgen voor extra goede ergonomie? Wissel deze twee houdingen dan af!

De schildersezel wordt geleverd met een overzichtelijke en Nederlandstalige handleiding. Door de stappen in de handleiding te volgen is montage van de schildersezel een fluitje van een cent.


Ook voor musea, galerijen en workshops!
Naast het schilderen kan de ezel ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo gebruiken restaurants de ezel voor het tonen van de menukaart. Maar ook in musea en galerijen kun je de AYOO schildersezel tegenkomen, waar ze vaak worden gebruikt voor het tentoonstellen van schilderijen, foto’s en andere kunstwerken. Dankzij het universele ontwerp is de schildersezel geschikt voor alle kunstenaars van alle niveaus, ideaal voor het geven van workshops!


FSC keurmerk - De duurzame keuze maak je bij AYOO
Kies je voor een schildersezel van AYOO, dan maak je een duurzame keuze. Al onze ezels zijn namelijk gemaakt van FSC gekeurde houtsoorten. Het FSC keurmerk is het oudste internationaal geaccepteerde keurmerk, met strenge eisen voor een duurzaam en sociaal bosbeheer. Gesteund door wereldwijde overheden, bedrijven en milieuorganisaties. De combinatie van FSC gekeurd hout en degelijke ijzerwaren zorgen voor een lange levensduur van onze schildersezels. Hierdoor is een schildersezel van AYOO altijd een duurzame keuze!


Gegarandeerd 100% klanttevredenheid
Bij AYOO streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg trots op onze winkelbeoordeling. Mocht je vragen hebben over het product, stuur dan gerust een bericht naar Bol Support en wij beantwoorden jouw vraag altijd binnen 24 uur. Is het product niet naar wens of werkt het niet naar behoren? Bij ons kun je binnen 30 dagen altijd volledig kosteloos annuleren en retourneren. Daarnaast bieden we altijd een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden!


Bestel de schildersezel vandaag en werk morgen aan jouw meesterwerk!


Voordelen AYOO Schildersezel
✓ Degelijk ontwerp zorgt voor stabiliteit
✓ Natuurlijk en duurzaam materiaal
✓ Voor beginners en professionals
✓ Ook ideaal voor workshops
✓ In hoogte verstelbaar
✓ Multifunctioneel


Specificaties
Afmetingen: 185x59.5x56cm - Maximale hoogte is 255cm
Gewicht: 12kg
Kleur: Bruin
Materiaal: Dennenhout
FSC keurmerkAdvertentienummer: a1481661235