TD363 ouwel brawl stars 20x4,7cm eetbare cupcake prints vers

€ 1,99
Ophalen of Verzenden
PostNL€ 0,96
  • Track & Trace
  • Veilig en snel
20sinds 14 aug. '22, 17:05
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeVersiering
Bestemd voorCupcakes

Beschrijving

Super handig leuke eetbare plaatjes voor cupcake en taart.
· Ik weet het de tekst is veel zeker met een gsm helaas is dit alleen wel nodig zodat u het juiste produckt kiest en ook het goed gebruik.
· de titel is slechts een voorbeeld staat er 18-19-20 in de titel dan kan het in alle maten gemaakt worden staat er 15-16cm dan is dit het grootste maar kan het wel in cupcake maat. staat er 4,7cm dan kan het zijn dat het helaas dus alleen in cupcake maat te maken is.

Er zijn 2 soorten eetbare plaatjes:
1 is icing dat is en blijft het allermooiste lekkerste dat word echt 1 met het gebak en word eigenlijk altijd genomen voor taarten maar ook het mooiste voor op cupcakes.
Dit is een mooie duidelijke print dat echt 1 word met het gebak.
Een icing mag nooit al voor gesneden zijn. Dit doet u net voor gebruik. U haalt dan de plastic sheet eraf voorzichtig met droge schone handen en knipt het dan in de gewenste maat en of vorm.
prijzen zijn:

1,00 2,7cm 14 stuks
1,00 3cm 12 stuks
1,00 3,7cm 10 stuks oreo maat
1,49 4,7cm 8 stuks cupcake maat
2,24 4,7cm 12 stuks
3,73 4,7cm 20 stuks
1,49 6,5cm 3 stuks
2,00 9,5cm 2 stuks
1,69 13cm
2,49 15cm
2,89 16cm
3,25 18cm
3,50 19cm
3,75 20cm

staat er op het voorbeeld een naam dan kan het vanaf maat 4,7cm ook met gewenste naam gemaakt worden. vanaf het min aantal stuks hierboven beschreven. Het word dan gemaakt in de kleur etc zoals in het voorbeeld. Naam en leeftijd dus dan geen probleem er kan geen Hoera en ! bij gemaakt worden.
een icing/frosting is ook voor iedereen met allergieen gewoon te gebruiken.

een icing kan op de meeste taarten alleen dus op letten in de koelkast dan gaat de icing werken en word hij minder mooi. Een icing op een kwarktaart is helaas niet lang mooi. Dat kan snel op lossen. Het versturen van icing met warm of koud weer is altijd voor eigen risico.
Een icing mag nooit in de koelkast bewaard worden. Dan is het maar een dag houdbaar., Goed droog en niet te warm en koud bewaren luchtdicht dan nog royaal 1 jaar houdbaar. Het versturen van icing is voor eigen risico met warm en koud weer.


dan is er ouwel
dat is prima voor een keer een cupcakeje maar minder mooi als een icing. Wat stugger en word vaak vergeleken met beetje karton achtig, Het bekende snoeppapier van vroeger dus zonder smaak etc.


1,99 30stuks 3,7cm zelf uit knippen
1,99 20 stuks 4,7cm deze maat is al kant en klaar rond
3,98 40 stuks
4,99 60 stuks
1,99 18cm of 20cm
een ouwel is een snoeppapier idee royaal 3 jaar houdbaar maar let op dit mag niet vochtig worden.


Samen versturen is geen probleem we rekenen geen extra porto kosten als de normale post nl kosten
20gram 0,96
20-50gram 1,92
50-100gram 2,88
100-350 gram 3,84
pakketje brievenbus 4,10
pakket normaal 6,75
ophalen kan ook maar omdat we het bewust als hobby doen zijn we niet altijd thuis.

ouwel en icing zijn een food produck dus kan het niet geruild worden.
Welke maat u nodig heeft voor u taart. Tip meet dan altijd u taart op. Dan weet u hoe groot u de icing moet nemen. Wel raden we altijd aan om de icing een stukje kleiner te nemen het is veel mooier als u het nog versiert met een rand van fondant- slagroom- botercreme etc net wat u lekker vind.
Als het erg droog is in huis kunnen er kleine schuurtjes in de icing ontstaan. Dit kunt u iets voor komen door de achterkant van de icing intesmeren met een eetbare lijm- botercreme- jam etc.

en tip bent u beginner hou het simpel een leuke kleine roze koek (ook in andere kleuren te krijgen) met een mooie icing is ook al super leuk en feestelijk.

Heeft u een eigen afbeelding die printen wij wel nog. Maar deze moet echt helemaal print klaar zijn en bewerken wij dus niet meer hier kan dus ook geen naam door mij opgemaakt worden. Let op dat u afbeelding van hoge kwaliteit is wil het mooi zijn. Helaas is het door sturen van een afbeelding via een gsm vaak een stuk minder mooi.

  • En hoe het echt word zien wij dan pas als het al door de foodprinter gaat.
  • Ook stuur nooit een afbeelding hier via marktplaats mee!! zeer belangrijk we krijgen dan alleen een lege mail te zien.
  • Omdat wij printen maken kunnen wij gewoon niet met de app werken. Dus u bericht komt gewoon als mail binnen en alle afbeeldingen vervallen dus het is dan alleen nog een lege mail. Wilt u een afbeelding naar ons sturen meld dit dan even erbij dan sturen wij ons mail adres mee. Wel nemen we niet meer alles aan het is en blijft een hobby. Ook een print blijft altijd een eetbare print maar het zal nooit zo mooi zijn als een echte foto. Ook al hebben wij de beste ervaringen zoals te zien is op marktplaats ;-).

· Wij versturen heel snel zelfs vaak al dezelfde werkdag als de betaling ook echt bij ons binnen is. Hoe snel post nl zeker is met bezorgen kunnen wij nooit beloven hou het op normale dagen op min 1-3 werkdagen. Op brievenbus post zit nooit een track en trace code dat is pas bij 6,75 pakket post. Net als iedereen hebben ook wij er last van dat post nl lang niet altijd meer snel is. Alleen is hier jammer genoeg niets aan te doen en reken dus echt op de min 1-3 werkdagen en vergeet de dagen niet dat er geen brievenbus post komt. Zondag en vaak de maandag.
· Wij versturen altijd in speciaal donker karton dat is het beste voor icing en ouwel
Advertentienummer: m1874153855