Toploader map Collectimus Binder

€ 29,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,75
8457sinds 21 mei. '23, 11:26
Deel via
of

Kenmerken

TypeBoek of Catalogus
ConditieNieuw

BeschrijvingWelkom trainers, vandaag ga ik jullie vertellen over een super coole Pokémon binder! Het is de Collectimus Toploader Binder en het is de perfecte manier om jouw favoriete Pokémon kaarten te bewaren.

Deze binder heeft 20 bladen en elk blad heeft genoeg ruimte voor 9 kaarten. Dat betekent dat je maar liefst 180 kaarten in deze binder kunt bewaren! Dat is heel veel, toch?

De bladen zijn speciaal ontworpen om jouw kaarten te beschermen tegen vuil en krassen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw waardevolle kaarten beschadigd raken.

De kaarten worden op hun plek gehouden door speciale toploaders. Deze toploaders zijn heel stevig en zorgen ervoor dat jouw kaarten op hun plek blijven zitten. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat jouw kaarten eruit vallen.

Deze binder is ook heel handig om mee te nemen. Of je nu naar school gaat of naar een Pokémon-toernooi, je kunt deze binder gemakkelijk in jouw tas stoppen en je hebt altijd jouw favoriete kaarten bij de hand.

Dus, trainers, als je op zoek bent naar een coole en veilige manier om jouw Pokémon kaarten te bewaren, dan is de Toploader map Collectimus Binder de perfecte keuze voor jou!Advertentienummer: a1480884116