Scandinavische Design banken - Diverse modellen

Zie omschrijving
Verzenden
50644876sinds 6 nov. '20, 16:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalStof
StijlScandinavisch; design; deens, modulaire bank, hoekbank, design

Beschrijving

Scandinavische banken
Nieuw in de Sav & Økse collectie. Diverse modellen zitbanken met Scandinavisch design. De collectie banken van Sav & Økse bestaat uit een Premium- en Home-collectie. Comfortabele banken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, verekrijgbaar in diverse opstellingen. Als 3-zits, hoekbank of bank met chaise longue bijvoorbeeld. De collectie bevat ook modulaire banken.

Scandinavisch design
De banken zijn ontworpen volgens de Scandinavische design filosofie, waarbij de functionaliteit de vorm bepaalt. We snappen de combinatie van design, comfort en eenvoud. De banken hebben een stoffen bekleding, ronde vormen, staan op ranke poten en hebben strakke stiknaden. In het ontwerp is het het overbodige zoveel mogelijk weggelaten en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal zoals hout en wol. De banken hebben functionaliteit als kernwaarde. De eenvoudige maar toch volledige vormgeving en materiaalgebruik is waar Scandinavisch design voor staat. De Sav & Økse banken worden gemaakt door vakmannen. De collectie bestaat uit een aantal unieke ontwerpen en zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen, afmetingen en stoffen.

Exclusief te koop bij De Machinekamer
De Sav & Økse collectie is exclusief te koop bij De Machinekamer. De banken zijn online te bestellen, ook staan ze voor je klaar in de showroom in Utrecht en Zaandam. Kom lekker zitten en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

De Machinekamer
Wij zijn gek op vintage en nieuw design meubels. We hebben een bijzondere collectie vintage design van bekende ontwerpers uit de jaren ‘30 – ‘80. We geven oude ontwerpen opnieuw uit en ontwerpen zelf nieuwe meubels. Meubels met een verhaal.


Showroom Zaandam

In Zaandam hebben we in de oude Bruynzeel garage een showroom van 400m2. Kom eens langs en haal wat unieks in huis!

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag 10.00 -17.30
zondag 12.00 – 17.00

Adres:
Stormhoek 39 in Zaandam


Showroom Utrecht

Een unieke showroom van 650m2 vol met vintage en nieuw design, op de meubelboulevard in Utrecht.

Openingstijden:

dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.30
zondag 12.00 – 17.00


Adres:

Nieuw-Amsterdamlaan 15-17


Contact
sav-okse.nl
demachinekamer.nl

verkoop@demachinekamer.nl

0757113930

Advertentienummer: a1357989184