Ontruiming van woning appartement ontruimen, antiek, bel ons

Op aanvraag
22988281sinds 2 sep. '21, 10:56
Deel via
of

Beschrijving

Bent u bezig met het ontruimen van een woning, appartement of kamer bel of mail dan met Jansen en Jansen Antiek. Wij hebben ervaring met diverse ontruimingen voor particulieren, notarissen of andere erfgenamen. Hieronder een kleine uitleg wie we zijn.

 

Jansen en Jansen Antiek is een winkel die van vader op zoon is overgegaan en is uitgegroeid tot een overzichtelijke winkel met diverse meubelen en kleingoed. Deze mooie spullen gebruikt of antiek verkrijgen wij door het opkopen van particulieren en collega's, het kopen van inboedels en het ontruimen van woningen.

 

Denk hierbij aan antieke, of klassieke meubelen, een staande klok, staand horloge, hangklok, pendule, kristallamp, kroonlamp, kroonluchter, zaklamp, bronzen lamp, tiffany lampen.

een bureau, bureaustoel, compleet 'Engels' kantoor, notarislamp, chesterfield bank, salon tafel, eethoek, kabinet, kast, Horrix, boekenkast, zilverkast, zilver, imari porselein of chinees porselein.

 

Eigenlijk teveel om op te noemen.

Mocht u uw inboedel of spullen willen verkopen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wie weet of we elkaar van dienst kunnen zijn.

 

Ook het ontruimen van uw woning, zorg appartement of penthouse of de woning van een dierbare overledene kunnen wij in overleg met u discreet verzorgen.

 

Wilt u een beeld krijgen wat wij doen en waar wij interesse in hebben en of verkopen zie de foto's. 

 

Jansen en Jansen Antiek Vriezenveen

Tel: 0546-561968

Mob: 06-40510363 dit nummer kunt u ook gebruiken om foto’s via de app door te sturen

www.jansenantiek.nl

 

Advertentienummer: a1397660536