schapenleren meubels

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
138419sinds 4 mar. '23, 09:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Breedte75 tot 100 cm
Diepte75 tot 100 cm
StijlLandelijk
MateriaalMetaal, Hout, Leer

Beschrijving

Op voorraad een 150 tal schapenleren meubels en Chesterfield. merken zoals: Joris, King design, Lounge atelier, DNG Ralph Lauren enz, enz. Getoonde foto's in deze advertentie is maar een kleine greep uit ons groot assortiment. 

Deze meubels zijn op afspraak te bezichtigen. Via onze vaste transporteur tegen meer betaling zijn de meubels met uitzondering van de eilanden bezorgbaar door heel Nederland.

Antique & More BV te Schinnen (limburg)

Openingstijden:
We zijn uitsluitend op afspraak open U kunt ons bellen om een afspraak te maken op 06/46304696


Antique and More is de grootste dealer van schapen leren stoelen/ fauteuils en Chesterfield sets in Zuid en midden Limburg. Ons assortiment bestaat uit ruim 170 wisselende stuks! Zit er niet bij wat u zoekt, dan gaan wij op zoek voor u!

Antique and More is gesitueerd in een oud pand met rijke geschiedenis gelegen in Hoensbroek. We hebben naast de schapenleren stoelen een verrassende collectie van oa 15 de eeuwse religieuze kunst en hedendaagse kunst. Van antiek kleingoed tot antieke spiegels!

Tevens zijn wij uw adres voor het opkopen van antiek of volledige inboedels.

Ons online aanbod is te vinden onder “Antiqueandmore” te Hoensbroek. Uiteraard bent u van harte welkom in onze mooie zaak! We maken graag tijd voor u.
Advertentienummer: m1950773709