DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig

€ 4.225,00
Ophalen of Verzenden
76612sinds 23 jul. '21, 20:02
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Profiteer snel van deze tijdelijke aanbieding. Van € 4720,- nu voor € 4225,-. Zolang de voorraad strekt.

Bekijk onze website voor meer informatie, wil je de haard ook door ons laten inbouwen, neem dan contact met ons op om uw plannen te bespreken.

De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker, waarvan je driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie, maakt de DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard.

Heerlijk thuiskomen op een koude winterdag, een romantisch avondje voor twee of juist gezelligheid voor het hele gezin. Dat is DRU Virtuo. De Virtuo laat zich met geen enkele andere haard vergelijken. VIRTUO-FLAME®, GENIETEN IN 3D Van welke zijde je ook van DRU Virtuo geniet, dankzij de door ons ontwikkelde projectietechniek is het nieuwe vuur niet van gewoon vuur te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit verschillende vlambeelden, kies de vlammen die jij mooi vindt. LED GLOEIBED De natuurechte houtblokkenset gecombineerd met het LED gloeibed maakt de sfeer in je kamer compleet. Met je afstandsbediening selecteer je prachtige vlambeelden, controleer je zelf de warmte en kies je voor het geluid van een gezellig knapperend haardvuur.

HET NIEUWE VUUR KAN OVERAL
• Plug & play, overal te plaatsen
• Geen schoorsteen of leidingen nodig
• Makkelijk te bedienen met de afstandsbediening
• Onderhoudsvriendelijk
• Kies je eigen design en afwerking
Door de vele voordelen van de DRU Virtuo modellen is jouw haardproject nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de elektrische DRU Virtuo haarden kan je een haard plaatsen middels een stekker en snel genieten door plug ’n play (en dus geen rookkanaal). Ook dan zit je goed met de DRU Virtuo wanneer je liefhebber bent van het geluid van knapperend haardvuur. Het levendige vlammenspel met Virtuo-Flame techniek en de ingebouwde verwarmingselementen maken de haard helemaal compleet. Deze sfeerbrenger is 100% elektrisch, dit betekent dat je geen traditionele brandstof meer nodig hebt. En daarmee dus nog minder CO2 uitstoot.

Specificaties:
Merk: DRU
Breedte: 94cm
Diepte: 51cm
Hoogte: 100cm
Vermogen: 2kW(maximaal)
Vuurbron: elektrisch
Garantie: 2 jaar
Serie: Virtuo

Haard & Co
Peppelkade 36A
3992AK Houten
T: 030-8788272
Advertentienummer: m1730476239