Pokon Hydrokorrels | 960 liter (24 zakken x 40 liter)

€ 269,95
Verzenden
990sinds 27 jun. '22, 20:03
Deel via
of

Beschrijving

Pokon Hydrokorrels kopen?De Pokon Hydrokorrels van Boomschors.nl kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden.
De korrels zijn zeer geschikt als drainagelaag in bloem- en plantenbakken. Een laag pokon hydrokorrels onderin de pot zorgt ervoor dat uw planten en/of bloemen zich optimaal kunnen ontwikkelen, doordat er houvast aan de wortels wordt gegeven.

Daarnaast kunnen Pokon Hydrokorrels ook als decoratief element worden gebruikt. In plaats van onderin de plantenbak of bloempot, worden de korrels in dit geval aan de bovenkant - op de potgrond of tuinaarde - gestrooid. Naast dat het er mooi uitziet, drogen de planten en bloemen minder snel uit en hoeft u uw gewassen minder vaak water te geven.Hoe gebruikt u Pokon Hydrokorrels?Pokon Hydrokorrels zijn erg gebruiksvriendelijk.
Strooi eenvoudig een laagje Pokon Hydrokorrels in de bloempot of plantenbak die u gaat vullen. 1/5 van de pot of bak vullen met Pokon Hyrdrokorrels is in de meeste gevallen voldoende. Vervolgens vult u de pot of bak aan met potgrond en plant u uw planten of bloemen erin. De hydrokorrels zorgen voor een optimale ontwikkeling van uw gewassen.

Wanneer u de Pokon Hydrokorrels als decoratief element wilt gebruiken, strooit u een laag korrels over de potgrond of tuinaarde, zodat het zand niet meer zichtbaar is.

Inhoud: 24 zakken Pokon Hydrokorrels - 40 liter per zak | Totaal: 960 liter hydrokorrels
Boomschors.nl uw adres voor voor boomschors.

Meer dan 20 soorten van fijn tot grof !
Franse boomschors
Denneboomschors
Houtsnippers

Voor advies kunt u ons altijd bellen 0342-784000
Advertentienummer: a1438750906