Stekjes, stekjesboxen, verrassingsbox! Philodendron enz

€ 10,00
Ophalen of Verzenden
142992sinds 30 jan. '23, 13:34
Deel via
of

Kenmerken

SoortCactus

Beschrijving

jaaaaahhh🥳🥳 planttastisch gewoon!

Ik ga weer beginnen met de verrassingsboxen

❤🍀 heeeey plantengekkies😁, met een collectie van meer dan 350 soorten planten heb ik mijn eigen jungle gecreëerd 🥰 drie jaar geleden ben ik begonnen met stekjesboxen te verkopen. En met succes 😊 zo leuk om andere net zo enthousiast te maken over planten als dat ik zelf ben. Echt super tof✌🌱

ze zijn weer te bestellen. De stekjesboxen met 10 stekken erin voor een hele leuke prijs. Elke week zijn de boxen anders. 10 Stekken voor € 10.00 Exclusief verzendkosten.

De boxen variëren per keer. Ik probeer er van alles in te doen zodat je lekker bezig kunt zijn. Allerlei soorten zitten erin. Denk hierbij aan verschillende philodendron, epipremnum, scindapsus, monstera, syngonium, kalanchoe, dischidia, aeschynanthus enz. Een echte verrassing! Ook wetsticks, succolenten en cactus soorten kunnen erin voorkomen.

Je krijgt er een hele mooie verzorgingslijst bij. Zo kun je zelf je stekken verzorgen en uit laten groeien tot een volwaardige plant. Super groen bezig!! Hoe leuk is dat😍 ! Zelf vind ik het fantastisch om te zien hoe de eerste wortels aan de stekken komen. Super gaaf en ook nog eens heel decoratief. Zet ze in leuke glaasjes bij elkaar, zo lijkt het net een boeketje maar dan toch net even anders 😊 heb ik je enthousiast gemaakt😊? En wil je ook zn leuke box bestellen. Stuur me dan een berichtje en ik maak een mooie box voor je.

Ik zie graag je berichtje tegemoet
🍀 liefs may❤ 🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
ik heb ook een eigen facebook pagina! Planttastisch hier kun je regelmatig ook iets gaafs winnen😊 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

verzend kosten binnen nederland € 4.15
Met track en trace

verzend kosten naar belgië €9.50
Zonder track en trace

Als ik eenmaal de boxen uit handen heb geven aan post.nl ben ik niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies aan het product. Wel probeer ik altijd naar een mooie en gepaste oplossing te zoeken😊✌
Advertentienummer: m1938272342
Overige advertenties van May
Meer van May