NutriBullet Magic Bullet Compact Blender Zilver/Zwart

€ 32,99
Verzenden
4305sinds 18 jun. '24, 12:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

- De blenderkan is licht en handzaam
- Wordt geleverd met drinktuit
- Geschikt voor 1-2 personen
-

Aanbieding Magic Bullet Compact - 4-delig - 200 Watt - Blender - Zilver
Compact én tegelijk compleet. Dat is de ‘magic’ van deze Magic Bullet Blender van NutriBullet. Hij past in het kleinste hoekje of keukenkastje. En toch is het een krachtpatser die alles voor u doet. Smoothies, dips, shakes, sauzen, babyvoeding, cocktails en salades voor toastjes maken. Fruit pureren, slagroom kloppen, kaas raspen, ui, kruiden en nootjes hakken en meer.

Met zijn 200 Watt motor draait hij de roestvrijstalen messen met grote snelheid rond, maar liefst 20.000 toeren per minuut! Dat is meer genoeg om alle ingrediënten vloeibaar te maken. Prachtig glad, heerlijk drinkbaar en zo fijn dat belangrijke voedingsstoffen optimaal worden opgenomen in het lichaam. En als u het iets grover nodig heeft of lekkerder vindt, is de pulseerfunctie ideaal.

De Magic Bullet heeft geen knoppen. Door het plaatsen en aandrukken van de beker wordt de motor gestart en begint het blenden. Ook de keuze voor pulseren – iets grover malen – gaat eenvoudig door de druk van de hand.

De 4-delige set bestaat uit een zilverkleurige basisunit met 200W motor, een extractie messenblad, een 500 ml en een to-go deksel voor onderweg. Daarbij krijgt u natuurlijk ook een gebruikershandleiding en een kleurrijke Quick Guide zodat u meteen aan de slag kunt.


  • Merk: Magic Bullet
  • Inhoud: 500ml
  • Aantal snelheden: 1
  • Snoerlengte: 1 meter
  • Vermogen: 200 Watt
  • EAN: 8718868602046Advertentienummer: a1502851015