tapasplank borrelplank kaasplank serveerplank incl. graveren

€ 17,95
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
2301sinds 8 sep. '23, 07:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Op zoek naar een geweldig kado? Wij hebben vele soorten beukenhouten, bamboe en berkenhouten tapas planken. Normale kwaliteitsplanken maar ook de planken van Bowls and Dishes, er is volop keuze en zeer snel geleverd. Via onze webshop ontwerp je een leuke originele gravure. Wij graveren deze minimaal 1 mm diep in het hout. Al vanaf 17,95 heb je al een mooie tapasplank incl. de gravure.
We hebben in onze webshop een gratis tool zodat u de plank op originele wijze persoonlijk kunt versieren met leuke tekst en of logo. Ook een bibliotheek vol met leuke plaatjes om hem nog mooier te maken. Uiteraard vind u in de webshop nog meer soorten planken maar ook wijnglazen, Oud Hollandse tegeltjes, mokken, naamplaatjes voor uw huis en dier. Allemaal zelf te ontwerpen.
Alle aangeboden producten zijn bij ons in huis en worden vrijwel meteen na uw bestelling voorzien van de door u ontworpen design.
U kunt in de shop zelf aangeven hoe we deze gaan verzenden of u komt hem ophalen. De levertijden zijn doorgaans 's morgens bestellen 's middags afhalen in Bussum of de volgende werkdag met de post of dhl in huis. Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd even mailen of bellen binnen de openingstijden.

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 9 tot 17 uur 
en op vrijdag van 9 tot 16 uur. Het weekend zijn wij gesloten.

Webshop:
www.bodoni.nl

Bezoekadres:
Kerkstraat 32
1404 HJ   Bussum


T     035 647 1830
M    info@bodoni.nl


Wie weet tot ziens.
Advertentienummer: m2020170543
Overige advertenties van Bodoni
Meer van Bodoni