Livington Black Doubletta Deluxe van 59 voor 29

€ 29,00
Verzenden
€ 6,95
4223sinds 17 nov. '22, 14:19
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MateriaalAluminium

Beschrijving

Livington Black Doubletta Deluxe - 2-in-1 draaibare pan - koken, braden, bakken en grillen


Retour van onze webshop.
Doos kan licht beschadigd zijn.
Product is nieuw met normale garantie.
Niet goed geld terug!

VIA MARKTPLAATS KUNT U DIT RETOURMODEL MET GENOEMDE KORTING BESTELLEN DOOR UW INTERESSE KENBAAR TE MAKEN OP DEZE ADVERTENTIE, U ONTVANGT DAN EEN BETAALLINK VAN ONS.

livington Black Doubletta is een verdere ontwikkeling van de miljoenenverkochte keukenklassieker Doubletta.


Wat is het geheim van de nieuwe Livington Black Doubletta?

De rechthoekige vorm biedt nog meer ruimte bij het koken en maakt het mogelijk om twee gerechten tegelijk te bereiden.

De Livington Black Doubletta heeft aan beide zijden een uiterst duurzame warmteopslagbasis voor een optimaal kookresultaat.

Dankzij de ingenieuze warmtecirculatie in de pan stroomt de warmte van alle kanten om jouw eten heen - voor perfect zacht koken stomen of grillen.

De pan is voorzien van een unieke anti-aanbaklaag er kleeft absoluut niets.

De flexibele siliconen afdichting en het ergonomische handvat met ingenieuze magnetische sluiting houden de pan volledig gesloten en zorgen voor een perfect kookklimaat.

Overtollige stoom ontsnapt via de stoomafvoergaten en in tegenstelling tot een snelkookpan kun je de Livington Black Doubletta op elk moment openen. Om te kruiden te gieten - of te proeven!

Je kookt dus veel zachter - met lage druk! Jouw eten zal veel intenser en onvergelijkbaar lekker smaken! En toch kook je met de Livington Black Doubletta sneller dan met welk ander type pan dan ook.

De pan is geschikt voor alle soorten fornuizen zoals gas glaskeramiek elektrisch en inductie en alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

Livington Black Doubletta is ideaal om te koken te bakken te braden en te grillen door de verschillende pannenoppervlakken en is ideaal om te verhitten.

Bruinen van vis vlees en gelijktijdig roosteren van groenten. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag is er geen aanbranding of kleverigheid van jouw eten en bovendien kook je met minder vet in vergelijking met conventionele pannen.

De praktische siliconen afdichtring maakt koken onder lage druk mogelijk en zorgt zo voor een gelijkmatige verdeling van warmte smaken sappen & voedingsstoffen.


Advertentienummer: a1460415473