Daglichtlamp Lumie Halo Daglichtlamp - Multifunctioneel - De

€ 119,99
Verzenden
1761sinds 8 dec. '23, 14:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

OUTLET SALE! NU 15% EXTA KORTIN MET DE CODE: sale15
WEES SNEL WANT OP=OP


Nu in de aanbieding van € 229,99 voor € 119,99!

Gratis verzending


De Lumie Halo, multifunctionele lichttherapie daglichtlamp in een modern design, voor jouw welzijn het hele jaar door. Naast een dag-en nachtmodus waarbij je gebruik maakt van de positieve invloed van licht op je stemming en gezondheid is de Lumie Halo ook nog eens mooi om te zien.
Lumie Halo's zorgvuldig gekozen moderne design geeft een geheel andere invulling aan de doorgaans klinische designs van traditionele lichttherapielampen. Daardoor kun je gebruik maken van alle voordelen van meer licht, energie en betere stemming en slaap met een daglichtlamp die wel perfect in je interieur past.

Dagmodus
Zonlicht is een natuurlijke stemmingsbooster en beïnvloedt de chemie van het lichaam (bijv.melatonine- en serotoninespiegels), waardoor je je meer wakker en positief voelt. Als je veel binnenshuis bent, is een lichttherapie-sessie met de Lumie Halo het beste alternatief voor buiten zijn in natuurlijk daglicht. Het is bewezen dat het je in een beter humeur brengt, energie stimuleert en je een alert gevoel geeft.
In dagmodus is het mogelijk de lichtintensiteit aan te passen middels touch control.

Avondmodus
Geïnspireerd door de amberkleurige tinten van een zonsondergang, creëert de Lumie Halo in avondmodus met herstellend zacht blauw licht een natuurlijk serene omgeving in uw huis.
Alleen de warmwitte LED's worden gebruikt, daardoor straalt de Halo een rustgevend licht uit, wat ideaal is in de uren voor het slapengaan. De avondmodus heeft een vaste lichtintensiteit.

Omgevingsverlichting
Om de lichttherapie-ervaring te verbeteren, beschikt Lumie Halo over omgevingsverlichting vanuit de achterzijde. Een zacht warm licht dat naar achteren schijnt. De achtergrondverlichting verlicht het glanzende koperen oppervlak van de reflector, die de natuurlijke gloed van de schemering en de dageraad nabootst. Ingeschakeld door een simpele tik, kan de achtergrondverlichting op zichzelf worden gebruikt, of in combinatie met de ingeschakelde dag-of avond modus.

Kenmerken van de Lumie Halo:
- Simuleert zonlicht om de stemming, energie, focus en prestaties te verbeteren
- Behandelt de symptomen van winterblues
- Helpt bij het reguleren van de slaap/waakcyclus
- Warmwitte en koelwitte leds
- Instelbare helderheid (in dagmodus) en kleurtemperatuur - keuze uit dag (koel wit-warmwit) en avond (zacht blauw) modus.
- 10.000 lux op 20 cm in dagmodus
- Zacht blauw licht in avondmodus
- Warm achtergrondlicht door de reflector aan de achterzijde
- Eenvoudige touchbediening
- Energiezuinig en UV-vrij
- Ontworpen in Cambridge, Engeland door lichttherapie specialisten
- 2 jaar garantie
Naast deze aanbieding heeft Outletboulevard.nl nog VEEL MEER AANBIEDINGEN, dus kijk snel op de webshop want OP = OP !

* GRATIS verzending vanaf €50,-
* Outletboulevard is aangesloten bij het Stichting webwinkelKeur Keurmerk dus je doet een veilige aankoop.
Advertentienummer: a1496155377