Engelse Bibliotheekkast op Maat Maatwerk Boekenkast Inndoors

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
2879sinds 14 nov. '22, 20:54
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Categorie-suggestieBoekenkasten

Beschrijving

I N N D O O R S M E U B E L E N E N I N T E R I E U R

Inndoors is specialist op het gebied van landelijke boekenkasten en maatwerk bibliotheekkasten. Bent u opzoek naar een boekenkast of bibliotheekkast op maat? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtinging in onze werkplaats te Doetinchem.

Kiest u voor een maatwerk bibliotheekkast? Wij komen de situatie bij u inmeten en bekijken. Aan de hand van deze gegevens maken wij een ontwerptekening. De boekenkast wordt door ons zelf geleverd en geplaatst.

Massief houten boekenkasten:

Inndoors bibliotheekkasten en boekenkasten worden volledig van massief hout gemaakt. U kunt kiezen voor een boekenkast volledig in houtlook of u gaat voor een boekenkast in kleur, deze worden handgeschilderd met watergedragen producten. Hout geeft de kast uitstraling en karakter, de houtstructuur brengt de kast tot leven.

Bezoek werkplaats op afspraak:

U kunt Inndoors boekenkasten 7 dagen per week bekijken in onze werkplaats. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden betreft afwerkingen en stijlen. Neem contact op voor meer informatie en foto's van onze projecten.

Levering:

Onze boekenkasten worden standaard geleverd in twee delen, een boven- en onderkast. Geeft dit problemen met transport naar binnen? Dan maken we de kast in meerdere delen. Alles wat wij aanbieden wordt uitgevoerd in eigen beheer zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van een perfecte service en bezorging.

Leveren kan door heel Nederland en is gratis. België en Duitsland is in overleg ook mogelijk.

Met vriendelijke groeten,

Inndoors Meubelen en Interieur
Industriestraat 19 B
7005 AN Doetinchem
Thijs Kuiper
0623372231
info@inndoors.nl
Advertentienummer: m1910251664