TOPSTAAT Leifheit Dry & Clean elektrische raamzuiger

Bieden
Ophalen of Verzenden
1633sinds 9 jan. '24, 23:27
Deel via
of

Beschrijving

Het apparaat is weinig gebruikt en in een zeer goede en mooie staat.
Moeiteloos stralend schone ramen, zonder strepen en zonder knoeiboel van naar beneden druppelend vies water. Leifheit raamzuiger Dry & Clean maakt alle ramen van je huis streeploos schoon, zonder moeizaam zemen en nawrijven. Ook voor andere oppervlakken. Voor ramen, tegels, spiegels en douchecellen – inwassen en dan eenvoudig schoonzuigen met de raamzuiger. De Dry & Clean presteert vol in iedere positie: ook bij horizontale oppervlakken en op de kop zuigt deze raamzuiger al het vuile water weg.

Lang inzetbaar zonder onderbreking dankzij de stand-by-functie: alleen bij contact met het raam schakelt de raamzuiger vanuit de stroomspaarmodus naar maximale zuigkracht. Daardoor zuigt de raamzuiger extra lang: maar liefst 38 minuten, voldoende voor het schoonzuigen van meer dan 110 m² raamoppervlak. Zo kun je tempo maken bij het ramen wassen!

Met Click System: je kunt de handzame raamzuiger heel eenvoudig verlengen met de veelzijdige stelen van het Leifheit Click System. De ideale oplossing voor moeilijk bereikbare oppervlakken, zoals hoge ramen, serres en dakramen – heel gemakkelijk en zonder ladder.

Met de afzonderlijk verkrijgbare smalle zuigmond (17 cm) is raamzuiger Dry & Clean ook in een handomdraai geschikt te maken voor smalle ramen en ramen met roeden. Alle ramen van je huis stralend schoon. Leifheit-kwaliteit, made in Europe.

Belangrijkste kenmerken:

Streeploos droogzuigen zonder gedruppel

Ideaal voor het schoonmaken van alle gladde oppervlakken zoals ramen, spiegels, tegels en douchecabines

360° bruikbaar: ook schuin, horizontaal en op de kop

Tot 38 minuten (110 m²) met slechts één acculading dankzij slimme stand-by-regeling.

Te combineren met alle stelen van het Leifheit Click System: ideaal voor het wassen van hoge ramen, dakramen en serres

Voorzien van lithium-ion-accu met lange levensduur

Gemakkelijk schoon te maken dankzij de grote tankopening

Met verwisselbare zuigmond! Afzonderlijk verkrijgbaar is een zuigmond van 17 cm breed voor kleine oppervlakken zoals ramen met roeden.

Made in Europe

Ophalen of verzenden is mogelijk. Bij verzending zijn de kosten en het risico voor de koper.


15/5 --
Advertentienummer: m2067507779