Emma O2 Refurbished 90 X 200 | Code: EMMARKT = 10% KORTING!

€ 240,00
Verzenden
74123sinds 12 jan. '22, 11:41
Deel via
of

Kenmerken

Lengte200 cm
TypeMatras
ConditieZo goed als nieuw
Breedte90 cm

Beschrijving

Onze grote Consumentenbond winnaar, de O2 Refurbished, is een bewuste keuze na een gecertificeerd opknapproces verkrijgbaar voor dezelfde kwaliteit maar voor een lagere prijs met onze vertrouwde 100 dagen proefperiode. Nu van € 559 EUR voor € 240 !

Emma O2 Refurbished
- Dezelfde kwaliteitsstandaard voor een lagere prijs
- Gecertificeerd opknapproces
- De grote Consumentenbond winnaar
- 100 dagen proefperiode
- Een bewuste keuze

Wat is een refurbished matras
We zijn vastbesloten om de hoge kwaliteitsstandaard te behouden voor alle Emma producten. Dat is waarom onze experts elke matras uitgebreid onderzoeken wanneer het wordt geretourneerd als gevolg van onze 100 dagen proefperiode – wat gebruikelijk slechts een paar dagen is. Daarna steriliseren we zorgvuldig de beschadigde matras en vervangen we de hoes door een gloednieuwe, daarmee is de Emma O2 Refurbished ontwikkeld.

Een verantwoorde aanpak
De refurbished matras biedt een meer milieuvriendelijke keuze, daarmee gaat het onnodige vernietiging van een kwaliteitsmatras tegen en biedt een tweede leven. Hiermee beloven we dat de slaapindustrie een belangrijke rol speelt in de circulaire economie.

Onze Emma Belofte - Een echt zorgeloze slaapervaring
10 jaar garantie
Emma gebruikt alleen de beste materialen van de beste leveranciers. Dit materiaal is zelfs zó goed, dat we 10 jaar garantie op de Emma Hybrid bieden.

100 nachten proefslapen
Wij bieden 100 nachten proefslapen aan om je nieuwe Emma-producten thuis te testen.

Gratis levering en retour
Is het toch niet precies wat je zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op, en wij zullen ervoor zorgen dat de matras gratis bij je wordt opgehaald en jij je geld gewoon terugkrijgt.
Advertentienummer: a1419449215