Next Level Racing F-GT Cockpit Raceseat

€ 449,00
Verzenden
4963sinds 18 okt. '22, 23:58
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Voor 22:30 besteld, morgen in huis!

Next Level Racing F-GT Cockpit Raceseat
Met de Next Level Racing F-GT Cockpit Raceseat, breng je de optimale race ervaring naar je toe. Deze cockpit is gemaakt om al jouw gaming racegear op aan te sluiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je versnellingspook, racestuur en pedalen. Voor alles is er een plekje gemaakt op deze raceseat. Ook is de raceseat te gebruiken als flight-seat.

Het revolutionaire Next Level Racing F-GT ontwerp geeft je de optie om in de correcte racepositie te zitten voor zowel Formule als GT racing. Het is niet langer nodig om een dure cockpit aan te schaffen alleen voor Formule-races door de dubbele racepositie die Next Level Racing F-GT biedt. Deze cockpit werd gebruikt door het Real Esports team om het GTR Endurance eRacing wereldkampioenschap te winnen. De raceseat is aan te passen met de stoelschuif, waardoor je jezelf van de optimale racehouding voorziet.
- EAN: 667380785820
- Vendorcode: NLR-S010

Kleur product: Rood
Kleur product: Zwart
Breedte: 1400 mm
Hoogte: 1250 mm
Diepte: 800 mm
Merk: Next Level Racing
Draagkracht: 130 kg
Maximale lengte gebruiker: 210 cm
Minimale lengte gebruiker: 120 cm
- Productgroep: Gaming Stoelen / Raceseats


Megekko, jij hebt er duidelijk verstand van!
Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, we zijn een beetje eigenzinnig. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt, precies weet wat je belangrijk vindt en zelf weet hoe je alles aansluit en installeert. We bieden een scherpe prijs, snelle levering.

* 30 dagen niet goed geld terug
* achteraf betalen mogelijk
* besteld voor 22.30, morgen in huis
Advertentienummer: a1456204439