X tafelpoten, stalen kruispoten, industriele kruispoten

€ 94,95
Ophalen of Verzenden
€ 9,95
12349157sinds 23 okt. '18, 13:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalMetaal

Beschrijving

Opzoek naar mooie stalen kruispoten kijk dan snel op www.industriele-tafels.com, wij verkopen X poten in verschillende kleuren. Al onze metalen kruispoten zijn voorzien van een poedercoating of een zinklaag; ideaal voor buitengebruik.


Onze stalen kruispoten worden geleverd in 2 kokermaten; 8x8 cm of 12x12 cm. Hierdoor is er altijd een X tafelpoot die past bij uw tafel. Daarnaast worden onze metalen kruispoten voorzien van een poedercoating in de kleuren: transparant, wit of zwart. Naast een poedercoating verkopen we onze metalen kruispoten ook in een thermisch verzinkte versie. Deze thermisch verzinkte kruispoten kunnen ook buiten worden gebruikt omdat ze zowel van binnen als van buiten verzinkt zijn. Wij raden u aan tafelpoten te kopen die gepoedercoat of verzinkt zijn; onbehandelde poten gaan of roesten of zijn voorzien van een roestwerende olie waardoor ze blijven plakken en niet schoon te houden zijn, bespaar hier niet op!


De tafelpoten zijn voorzien van lasergesneden dikke stalen bovenplaten waar zowel sleufgaten (ideaal om het hout te kunnen laten werken) en ronde gaten in zitten. De onderzijde van de kruispoten zijn voorzien van stalen plaatjes waar u vilt op kunt plakken om zo uw vloer te beschermen.


Let op: Er wordt veelvuldig misbruik gemaakt van onze foto's en teksten; veel (louche) bedrijven misbruiken onze foto's om poten in andere kokermaten en slechte kwaliteit (slecht gelast, niet gecoat) te verkopen. Als u onze foto's ergens anders dan op www.industriele-tafels.com tegenkomt koop hier dan niet en meld dit ons gerust!


Naast de webshop hebben wij een showroom in Bleiswijk waar u al onze tafelpoten kunt komen bekijken. Wij kunnen de tafelpoten versturen, alles zit netjes verpakt, of u kunt ze komen afhalen op onze locatie. Veel van onze onderstellen zijn uit voorraad leverbaar. U krijgt bij ons netjes een factuur en garantie op de poten, daarnaast kunt u bij ons pinnen.


We zien u graag in de webshop of in onze showroom in Bleiswijk.


www.industriele-tafels.com

Amethistweg 35

2665NT Bleiswijk

Nederland

079-3313322

info@industriele-tafels.com


Advertentienummer: a1251155946