Bartafel (douglas) steigerhout statafel douglas steigerhout

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
682sinds 21 jan. '23, 08:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Welkom bij meubelenvansteigerhout,

Bartafel van douglas steigerhout:
Dé duurzame oplossing voor een betaalbare houten tafel! De meubelen op de fotos worden allemaal op maat op bestelling naar jouw eigen wens gemaakt. Wanneer je een tuintafel van hout wilt, maar niet de prijs wilt betalen van een hardhouten (bv teak) tafel maar het liefst wel wil dat de tafel net zo lang meegaat...... Dan is douglas steigerhout een heel mooi alternatief! Duurzaam, hout, maar een veel lager prijs dan hardhout! Aanpassingen zijn altijd mogelijk! Check online voor de details van deze meubelen. Er is echt heel veel mogelijk!! Ook kun je eventueel kiezen voor een kleurbehandeling (zoals whitewash, greywash of blackwash), maar ook naturel is mogelijk. Zelf samenstellen is mogelijk! Meer weten? Neem even contact op, dan kan ik je er alles over vertellen!!!

Meer weten? Zoek op google: meubelenvansteigerhout huizen bartafel douglas. Zoek bij de resultaten even goed dat je klikt op een reslutaat dat begint met meubelenvansteigerhout. Of neem even contact op (telefoon, e-mail of kom langs).

Ook als je iets net even anders wilt, of een ander formaat of hoger of lager of wat dan ook.........

ALLES IS MAATWERK!!!!

LET OP!
Hou er wel rekening mee dat ook steigerhout in de coronacrisis enorm veel duurder is geworden en dat een steigerhouten maatwerk meubel verre van goedkoop is!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De steigerhouten meubelen van meubelenvansteigerhout zijn als beste getest! Kwaliteit van maken en afwerking scoort een 10!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Actie:
elke maand spectaculaire actie bij meubelenvansteigerhout. Bekijk ook de speciaal door meubelenvansteigerhout ontwikkelde serie b-smart meubelen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Showroom:
Het is mogelijk om de meubelen te bezichtigen in mijn showroom en uw eigen invulling eraan te geven. De showroom is 150m2 groot!
De meubelen worden op maat op bestelling gemaakt.
Uiteraard zijn er ook meubelen uit voorraad leverbaar en is er geregeld uitverkoop van showroom modellen.

De showroom is 5 dagen per week open, je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen (behalve als de coronamaatregelen anders voorschrijven).

De showroom is open:
maandag 10-17 uur,
dinsdag 10-14 uur,
woensdag 10-17 uur,
donderdag 10-17 uur en
vrijdag van 10-14 uur.

Mocht je dan niet kunnen, kunnen we altijd een andere afspraak maken.

Met vriendelijke groet,
Jeannette

meubelenvansteigerhout
Kabelweg 24 Huizen
Advertentienummer: m1934699594