Vele nieuwe 4 luik canvas schilderijen gratis verzending

€ 45,00
Verzenden
8560154sinds 3 jan. '14, 16:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Hoogte75 cm of meer
Breedte125 cm of meer

Beschrijving

Inclusief verzendkosten!

Vele canvas 4 luik schilderijen met verschillende afmetingen te koop. Ruim 250 verschillende exemplaren direct uit voorraad leverbaar.

  • GRATIS VERZENDING
  • WEBSITE www.uwhuisinrichting.nl
  • Ga vervolgens naar canvas schilderijen > 4-LUIK schilderijen

Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 1.2 cm.

Let op! Prijzen zijn vanaf 45 euro inclusief verzendkosten.

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 4 kilogram.

De schilderijen worden binnen Europa gedrukt en zijn van hoge kwaliteit, geen lage kwaliteit uit het oosten van de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glice inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren
- Mister Cash (voor België)
- Overschrijving via bank/giro
- Paypal (credit card)

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 3 a 4 werkdagen thuis.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald geleverd in een doos.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

In de webshop vindt u tevens een groot aanbod hoogpolige en designer tapijten van zeer goede kwaliteit neem eens een kijkje op de site, er zijn ook circa 2000 verschillende afbeeldingen van schilderijen aanwezig.

Mvg.
www.uwhuisinrichting.nl
Advertentienummer: a1005333737