Stoere eiken wandplanken met 100% lederen plankdragers

€ 53,00
12186221sinds 29 sep. '17, 16:10
Deel via
of

Beschrijving

Bekijk al onze wandplanken op www.boomstam-tafels.com
De must-have voor 2019!

Deze stoere wandplank is een echte musthave in jouw interieur. Geef jouw keuken, toilet, kinderkamer of woonkamer een opfrisbeurt met deze stijlvolle wandplanken voorzien van 100% leren plankdragers. De leren plankdragers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zoals zwart, okergeel, cognac en wit. Zie hiervoor onze andere producten.

De plank wordt afgewerkt met zowel een rechte- als een boomrand. Je kunt de wandplank in jouw gewenste afmeting bestellen.

Rustiek eiken
De wandplank is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de plank een warm maar stoer karakter geeft. De wandplank is 4 - 4,5 cm dik.

Behandeling eiken plank
Wij bieden u de mogelijkheid om de wandplank, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoudt de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de plank onbehandeld te bestellen en deze zelf te behandelen.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk
Zit uw maat er niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden zonder dat dit veel meer kost. In de meeste gevallen rekenen wij met 55 euro per meter per plank.


Breedte plank: 25cm
Lengte: Zelf te bepalen


Montage
U kunt de wandplank gemakkelijk zelf bevestigen. U krijgt van ons géén bevestigingsmateriaal bijgeleverd, hiervoor kunt u standaard schroeven gebruiken en de plug is afhankelijk van uw wand.Boomstam-tafels.com

Werkplaats / Showroom (Kom zelf jouw eikenhouten meubels uitzoeken) :
Aalsmeerderweg 98-G

1432 CT AalmeerShowroom :
Amethistweg 35

2665 NT Bleiswijk


LET OP ; In Bleiswijk hebben wij géén voorraad.


www.boomstam-tafels.com

Advertentienummer: a1134046555