Robuuste eiken wandplank met stalen of lederen plankdragers

€ 53,00
33247681sinds 31 okt. '17, 17:07
Deel via
of

Beschrijving

Diverse robuuste wandplanken te koop op www.boomstam-tafels.com

Deze wandplank met stalen beugels of lederen plankdragers is perfect te gebruiken voor extra opbergruimte in uw keuken, woonkamer, berging, etc.

De stalen beugels zijn standaard in wit of staalkleur leverbaar.
De 100% lederen plankdragers zijn te verkrijgen in oker geel, cognac, zwart en wit.

De plank wordt afgewerkt met een rechte rand waardoor deze perfect in de beugel geplaatst kan worden. Je bent er zelf vrij in te bepalen waar je de beugels wilt plaatsen, er zitten nog geen gaten voorgeboord in de plank.

Je kunt de wand in jouw gewenste afmeting bestellen.

Poedercoating
De stalen beugels zijn voorzien van een industriële poedercoating. De industriële beugels worden chemisch gereinigd en daarna voorzien van een harde slijtvaste poedercoating. Na het aanbrengen van de poedercoating voelen ze glad aan en zijn ze makkelijk schoon te houden.

Rustiek eiken
De wandplank is vervaardigd uit rustiek Frans eiken wat de wandplank een warm maar stoer karakter geeft. De wandplank is 4 - 4,5 cm dik.

Behandeling eiken plank
Wij bieden u de mogelijkheid om de wandplank, voor een kleine meerprijs, door ons te laten behandelen op 2 mogelijke behandelwijzen. U hebt hierbij de keuze uit een wax behandeling (diverse kleuren) of een lak behandeling (behoud de kleur). Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de plank onbehandeld te bestellen en deze zelf te behandelen.

Standaard maten maar ook maatwerk mogelijk
Zit uw maat er niet tussen is dit geen probleem, wij kunnen ook maatwerk bieden zonder dat dit veel meer kost. In de meeste gevallen rekenen wij met 80 euro per meter per plank (inclusief 2 beugels).

Breedte plank: 25cm

Montage
U kunt de wandplank gemakkelijk zelf op de beugels schroeven.

Advertentienummer: a1140286903