Leren Plankdragers Set M Alle kleuren + RVS kapjes

€ 14,95
Ophalen of Verzenden
€ 6,95
26101878sinds 18 sep. '18, 12:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Leren Plankdragers Set M Alle kleuren + RVS kapjes

Al onze kleuren leren plankdragers set (2 stuks) van 3cm breed. 9.4 Webwinkelkeur door 2300 klanten beoordeelt!

Kies de kleur en lengte hiernaast in de optievelden (Maatwerk) en configureer jouw product op maat naar jouw wensen.

Inclusief 2 GRATIS gewone muurschroeven en pluggen en RVS kapjes. Let op: zonder plank!

Lengte leren plankdragers

Advies over de lengte: bij een plank van 20 cm diep wordt de lengte 90 cm aangeraden (standaard maat). Tel het verschil van de diepte van jouw plank erbij of eraf. Als je er niet uitkomt welke lengte voor jou geschikt is, mail ons gerust!

Bevestiging

Voor de bevestiging ontvang je bij de leren plankdragers schroeven van 50mm lengte en rvs kapjes om de schroeven mooi af te werken. Met twee gaatjes in de muur kan je de set ophangen en jouw plank erin leggen. Een kleine handleiding ontvang je bij de set.

De leren plankdragers worden nog mooier afgewerkt met de premium bevestigingsschroeven en/of schroefkapjes. De bevestigingsschroeven vind je hier.

Heb je nog geen plank? Maak de look compleet met een steigerhouten plank. Klik hier voor onze leren plankdragersets met planken>

Er worden standaard muurpluggen bij de set plankdragers geleverd voor stenen muren.

Sfeer met leren plankdragers

De elegante Medium plankdragers geven je muur en plank een mooie uitstraling. Je ziet de plankdragers in veel woontijdschriften en ze passen bijna bij iedere woonstijl. Zowel voor een landelijk, industriëel of Scandinavisch interieur. Voor meer inspiratie kan je op onze Instagram pagina @wolkedewietje kijken hoe de set staat bij onze klanten.

Er geldt een toeslag van €5,- op de kleur Naturel.

De Leren Plankdragers Set M Alle kleuren + RVS kapjes worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Advertentienummer: a1231777365