bio ethanol haard – wandsfeerhaard sfeerhaard hangend 91x44

€ 549,00
Ophalen of Verzenden
15695sinds 12 sep. '20, 07:07
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Deze sfeerhaard van Infire werkt op het milieuvriendelijke bio-ethanol en is speciaal gemaakt om aan een muur te hangen. Nu de langere, donkere avonden weer in aantocht zijn is deze bio-ethanol sfeerhaard een garantie voor sfeer en warmte in iedere ruimte!

De 91 centimeter brede sfeerhaard gebruikt een bio-ethanol brander die 45 centimeter breed is. Hierdoor ontstaat er een prachtige vlam met een enkele brander. De bio-ethanol brander is gemaakt van het 3 mm dikke roestvrije staal INOX en heeft een inhoud van 1,5 liter.

Het staal van de bio-ethanol sfeerhaard is afgewerkt met een poedercoating met hittebestendige verf.

De bio-ethanol brander is veilig door een absorberende kern van keramische wol. Dit absorbeert de vloeistof en voorkomt morsen. Het betrouwbare bio-inzetstuk egaliseert de oventemperatuur en optimaliseert het verbrandingsproces. Hierdoor brandt het vuur gelijkmatig en stabiel. Voor een effectieve brandbestrijding heeft de brander een onafhankelijke afdekking.

In de uitsparing van de hangende muur sfeerhaard is een ontluchtingssysteem gebruikt, dit elimineert het risico van druk onder de brander in het geval dat biobrandstof overloopt. Daarnaast maakt het de uitwisseling van lucht in uw ruimte mogelijk.

Productinformatie
Afmetingen: 91 x 44 x 17 cm (b x h x d)
Verwarmingsvermogen: tot 6 kW
Brandtijd: 4 uur (afhankelijk van de kwaliteit bio
-ethanol)
Gewicht: 15 kg.
certificaat: CE TUV
Inclusief: houders en deksels voor het blussen van de vlammen
Advertentienummer: m1598954923