Hangmat met standaard 2 persoons –gratis verzending SALE!

€ 189,99
Verzenden
7320sinds 28 feb. '21, 08:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

gratis verzending
an € 249 naar € 179 Wees er snel bij want OP=OP.
Hangmatset Grande geeft door de grote afmetingen en een maximale belasting van 220 kilo een comfortabele rust aan twee personen. Bovendien fleuren de prachtige kleuren van de hangmat iedere tuin of balkon op.

De hangmat is gemaakt van hoogwaardig katoen met een weefseldichtheid van 320 g/ m2. Het kleurrijke katoen voelt zacht aan, is makkelijk schoon te maken en dankzij de versterkte randen is de hangmat ook extreem duurzaam. Bijkomend voordeel is dat het grote aantal touwen het oppervlak van de hangmat ondersteunen, waardoor het comfort nog verder wordt verhoogd.
De stalen standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden.
Doordat de standaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is de standaard ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

Het frame heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard
Advertentienummer: m1672826657