Bio-ethanol haard – INZETHAARD – Sfeerhaard INCL. GLASPLAAT

€ 149,00
Verzenden
2638sinds 22 feb. '22, 06:37
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Van € 225 naar € 149 Wees er snel bij want OP=OP.
gratis verzending
Met de trendy sfeerhaard incl. glasplaat van Ladanas haalt u eenvoudig warmte, licht en gezelligheid in huis. Deze wandhaard te hangen of in een bestaande opening van een muur te installeren.

Deze bio-ethanol haard heeft een unieke vuurlijn die over de hele lengte van de haard loopt. Hierdoor heeft u een prachtig zicht op volle vlammen van 50 cm breed.

De haard heeft een trendy modern design en is vervaardigd uit duurzaam gepoedercoat metaal. De bio-container bevat de nieuw ontwikkelde brander van 50 centimeter lang. Deze bio-ethanol sfeerhaard is geproduceerd binnen de EU en biedt de typische kwaliteiten van Ladanas: strakke, moderne lijn en zeer hoge kwaliteit.

De sfeerhaard beschikt over een brander met keramische wol, hierdoor is de haard erg zuinig in gebruik. Bovendien zorgt de keramische wol er ook voor dat er geen direct contact is tussen de vloeibare bio-ethanol en het vuur. Hierdoor is lekkage niet mogelijk. U heeft voor deze sfeerhaard geen rookkanaal of elektra aansluiting nodig, dus u kunt de haard overal plaatsen.
Advertentienummer: m1812652124