METALEN hangmatstandaard – 2 persoons- hangmat onderstel max

€ 159,00
Verzenden
914sinds 21 apr. '22, 11:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Deze hangmatstandaard geeft door de grote afmetingen en maximale belasting van 220 kilo een comfortabele rust aan twee personen. Bovendien kan deze degelijke en veilige hangmat zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De stalen hangmatstandaard heeft een maximaal draagvermogen van 220 kilogram en is geschikt voor het ophangen van hangmatten met een lengte tussen de 270 en 330 centimeter lang. Voor hangmatten korter dan 350 centimeter moet een hangmat ophangset besteld worden, deze is beschikbaar in ons aanbod.
De standaard wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een hoge belastbaarheid en een hoge weerstand tegen alle weersomstandigheden.

Doordat de hangmatstandaard voor het aanbrengen van de poederverf is onderworpen aan zandstralen, is deze ook 5x beter bestand tegen mechanische schade.

Het frame heeft een geattesteerd stalen profiel van 40 x 40 x 2 mm, hierdoor wordt 100% beveiliging gegarandeerd. De speciale rubberen pads tussen de profielen beschermen tegen schade tijdens het verplaatsen of frequente demontage van de standaard.
Monteren is dankzij de bijgevoegde montagesleutels, speciale rubberen pads en duidelijke instructies eenvoudig en snel. Er is slechts 10 minuten montagetijd nodig.

Geadviseerd wordt om de hangmatstandaard na het zomerseizoen te demonteren en op te bergen.
Op deze hangmatstandaard geldt een garantie van 1 jaar.
Advertentienummer: m1833825442