Camping/ vakantiewoning zuidwest Polen te koop 4 Ha

Op aanvraag
7258101sinds 8 aug. '22, 22:20
Deel via
of

Kenmerken

Soort woningKavel of Perceel
LiggingLandelijk
PlaatsnaamGiebultow Mirsk Polen

Beschrijving

Nette aangelegde camping in Zuidwest Polen te koop. Op slechts 850 km. vanaf Utrecht. Nabij drielandenpunt, zeer gunstig gelegen.
Op de camping komen overwegend Nederlandse, Duitse en Poolse gasten.

Het terrein is zeer geschikt voor meerdere doeleinden (ruimte genoeg voor chalets/ vakantiewoning etc). Of vakantiewoning met zeer veel grond.

De camping heeft een prachtig, wijds uitzicht op het Reuzengebergte en ligt aan een goed geasfalteerde weg (bestemmingsverkeer).

Het totale terrein bedraagt ruim 4 hectare. Op het terrein is een woonhuis gesitueerd met 2 ruime slaapkamers, badkamer en airconditioning en centrale verwarming, totale woonruimte 80 m2.
Daarnaast een grote oude boerderij met sanitair unit en werkplaats. Achterste deel wordt gerenoveerd om een appartement te creëren. Totale inhoud 170 m2.
De benodigde vergunningen zijn aanwezig.

Daarnaast staat op een mooie locatie een appartement (theehuis) geschikt voor 2-4 personen. Aanwezig: keuken en badkamer.

De camping ligt in een toeristisch interessant gebied met vele wandel- fiets en recreatiemogelijkheden, in de winter is het een geliefd wintersportgebied. Op 3 km. afstand een dorpje met verschillende winkeltjes.

Faciliteiten:
· 57 ruime plaatsen, uitbreiding is mogelijk. Zon en schaduw. De meeste plaatsen zijn gedraineerd. 45 plaatsen zijn voorzien van stroom (5 ampère)
· Net sanitair gebouw met warm water en gescheiden afdelingen voor dames en heren en beschikt over diverse toiletten, douches en wastafels. Twee (overdekte) afwasplekken met warm water en verschillende watertappunten
· Groot appartement met eigen voorzieningen
· Mogelijkheid tot creëren van meer appartementen.
· Kantine
· Electrapunten bij de staplaatsen
· Eigen watervoorziening, put van 50 meter diep met capaciteit van 500 liter per uur.
· Aangesloten op de gemeentelijke riolering
· Gas via tank
· Verharde paden op het terrein
· Kampeervelden zijn voorzien van drainage
· Op eigen terrein een mooi recreatiemeer
· Was- en droogruimte
- camper service station met water en ledigings plek

De campingeigenaar exploiteert de camping al 20 jaar en heeft deze zelf opgezet. De camping is nog volop in bedrijf en dit zal tot en met de verkoop zo blijven.

Neem voor meer informatie contact op.

Overname inventaris in overleg.
Locatie: wola augustowska 41
59-630 Giebultow Mirsk
Dolnoslaskie
Advertentienummer: m1872265210