Huis Toscane te koop met zwembad (Lucca, Pisa, Florenc)

€ 395.000,00
6730228sinds 2 dec. '22, 19:07
Deel via
of

Kenmerken

RegioItalië
Soort woningWoonhuis
LiggingLandelijk
Aantal kamers6
Woonoppervlakte125
PlaatsnaamPartigliano

Beschrijving

Prachtige woning met privezwembad en fantastisch uitzicht te koop in Toscane. 

De woning staat in Partigliano, op 25 minuten van Lucca, 45 minuten van Pisa en een uur vanaf Florence. Partigliano zelf is een middeleeuws klein dorpje in de uitlopers van de Apenijnen. Het is gemakkelijk te bereiken. Het uitzicht is adembenemend en op een heldere dag kijkt u wel 50 km ver. De kerktoren van Partigliano is zichtbaar evenals vele olijfboomgaarden. 

Het huis zelf is vanaf 2007 volledig gerenoveerd. Alles is nieuw aangelegd. De elektra, watervoorziening, CV, riolering, fundering, dak, koperen goten, kozijnen, deuren, keuken en badkamer zijn allemaal vervangen of vernieuwd tijdens de renovatie. Dit was in 2011 gereed en vanaf toen is het ook verhuurd als vakantiewoning. De opbrengst hiervan is stabiel en geeft een uitstekend rendement na aftrek van de kosten. 

Als u er prijs op stelt is het mogelijk dat de beheerdster uit het dorp de woning blijft beheren. Zij regelt de schoonmaak, kleine klusjes en zorgt ervoor dat binnenkomende rekeningen voor energie worden voldaan. Ook de tuinman en het zwembadonderhoud kunnen worden overgenomen zodat de verhuur onbezorgd door kan gaan en het huis ook altijd er netjes bij staat als u er zelf heen gaat. 

De woning meet ongeveer 125m2, heeft 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De trap naar boven gaat buitenlangs, zie ook de plattegrond op de laatste foto's. Parkeren doet u op circa 50 meter van het huis, daarna loopt u via een prachtig pad naar het huis. 

Buiten vindt u het privezwembad van 7x3,5 meter en een heerlijke tuin met veel hoekjes om te zitten, zowel in de schaduw als in de zon. De woning staat naar de zon toe, vanaf zonsopkomst tot zonsondergang is de zon wel ergens in de tuin. Het composiet houten dek is in 2022 geheel vervangen.

Het huis naast de woning zit bij de koop in en is ongerestaureerd, het meet circa 120m2 met een klein plaatsje van circa 25m2 Dit hebben we destijds erbij gekocht met als enige reden dat niet iemand anders het zou kopen. Hierdoor is de privacy gegarandeerd, alle andere huizen liggen wat verder en hebben geen inkijk in de tuin of het huis. De laatste foto's geven een indruk van dit huis.

Het gerestaureerde vakantiehuis is een vakantiewoning en heeft ook die status, er mag officeel niet permanent in gewoond worden. Het huis ernaast wat bij de koop in zit heeft wel een woonbestemming. Dus als uw wens is om er te gaan wonen zou dat kunnen door u in te schrijven in de woning ernaast en te wonen in de reeds gerestaureerde woning. Wij zelf hebben ook enkele keren voor langere periodes in het huis gewoond.

Reden van verkoop is dat we dusdanig van het gebied zijn gaan houden en de smaak te pakken hadden dat we in 2014 een stuk grond hebben gekocht in dezelfde regio. Hier hebben we een nieuw huis op laten bouwen en dat was in 2019 gereed. We hebben dus nu 2 huizen in dezelfde regio en dat is wat teveel van het goede. 

Het huis staat (voor dezelfde prijs) ook te koop bij onze makelaar in Italie. Bezichtigingen vinden via hen plaats. 

Meer informatie over het huis en de omgeving is ook te vinden op onze site: https:villaitalie.net (zie ook de link) Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.  

Hartelijke groeten,

Jeroen Dijk
Advertentienummer: m1917268862