Senioren woningen levensloopbestendige woningen

Op aanvraag
1633343sinds 9 jun. '23, 08:29
Deel via
of

Kenmerken

VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Energielabel
Soort WoningVrijstaande woning

Beschrijving

Eco-House bouwt seniorenwoningen, waar levensloopbestendig wonen centraal staat. Onze woningen zijn speciaal ontworpen met het oog op uw comfort en gemak. Geen drempels om over te struikelen, maar een naadloze overgang van de ene ruimte naar de andere. En dat is nog maar het begin!

Bij het betreden van uw nieuwe woning zult u aangenaam verrast zijn door de ruimtelijkheid. De grotere deuren zorgen voor een eenvoudige toegang, zelfs als u gebruikmaakt van een rollator of rolstoel. Bovendien hebben we gedacht aan uw behoeften in de badkamer, waar de verhoogde wc's het dagelijks leven vergemakkelijken.

Comfort is een prioriteit in onze seniorenwoningen. Daarom leveren wij de seniorenwoningen uit met infrarood vloerverwarming, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling door de hele woning. En in de warme zomermaanden kunt u genieten van de verkoelende bries van onze ingebouwde airconditioning, waardoor u altijd een aangename temperatuur behoudt.

Wat deze woningen nog aantrekkelijker maakt, is de snelle bouwtijd. We begrijpen dat u niet wilt wachten op uw nieuwe thuis, daarom hebben we ervoor gezorgd dat de bouw efficiënt en snel verloopt. U kunt binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe levensstijl.

Bij het ontwerpen van onze seniorenwoningen hebben we ook rekening gehouden met het milieu. Onze woningen zijn stikstofarm en voldoen aan de hoogste energieklasse, namelijk A+++. U kunt genieten van een comfortabel huis en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Ten slotte bieden we ook zorgwoningen aan, waar u extra ondersteuning en zorg kunt ontvangen indien nodig. Onze zorgwoningen zijn geïntegreerd in de gemeenschap, zodat u kunt genieten van uw privacy en tegelijkertijd de nodige zorg binnen handbereik hebt.

Waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van levensloopbestendig wonen in onze seniorenwoningen. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en uw toekomstige thuis te ontdekken. We heten u van harte welkom!

Eco House team
www.eco-house.nl
0882103000
Tiny house/modulaire bouw/mantelzorgwoning/pre-mantelzorgwoning/flex woning/woningstichting/chalets/lodges/vakantie woning /kangoeroe woning/ eco-house/chalet/chalet bouwer/tuinwoning/thuiskantoor/woningmarkt/bouwproject/ecologisch/duurzaam/energielabel A+++/starterswoning /senioren woning/ meegroeiwoning/leeftijdsbestendige woning/arbeidsmigranten woning/statushouders woning/villa/bungalow/eengezinswoning/betonvrij bouwen/stikstofarm/recreatie woning/strand woning/compact wonen/ b&b woning/smart home/funda/jaap/huislijn/happy houses

Advertentienummer: a1482216811