Gezocht: appartement in Amsterdam

Zie omschrijving
196812sinds 11 jun. '23, 11:54
Deel via
of

Kenmerken

PlaatsnaamAmsterdam

Beschrijving

Hallo daar!

Mijn naam is Eugene, een jongeman in mijn twintiger jaren met een droom om een huis te kopen in onze prachtige stad. In plaats van door vastgoedwebsites en makelaarskantoren te bladeren, dacht ik: "Waarom niet rechtstreeks met de huiseigenaren praten?" Heeft u een appartement in Amsterdam, specifiek in de volgende postcodes: 1011-1018, 1051-1059, 1071-1079 en 1019-1094? Dan zou ik heel graag van u horen!

Ik zoek een appartement van 50-80 m2, en maak me niet druk als er wat werk aan moet gebeuren. Ik vind het namelijk heerlijk om met mijn handen bezig te zijn en een ruimte echt 'mijn eigen' te maken. Een beetje (of wat meer) renovatie is dus geen enkel probleem!

Ik wil u graag enkele voordelen aanbieden van het verkopen van uw woning direct aan mij. Ten eerste, omdat de verkoop zonder makelaar plaatsvindt, bespaart dit u duizenden euro's aan makelaarskosten. Geen extra kosten, gewoon een eenvoudige, directe transactie tussen u en mij.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het adverteren van uw huis op Funda of over het organiseren van talloze bezichtigingen. Dat betekent minder stress en minder onderbrekingen in uw dagelijkse leven. Het enige wat u hoeft te doen, is mij uw appartement laten zien - eenvoudig en ongecompliceerd.

Tenslotte begrijp ik dat het verkopen van een huis tijd kan kosten en dat u misschien wat extra tijd nodig heeft om alles te regelen. Daarom ben ik flexibel in wanneer ik in de woning intrek. De overdracht kan heel snel. Maar, als u iets meer tijd nodig heeft (bijvoorbeeld omdat u op de oplevering van een andere woning wacht), dan is dat ook mogelijk.

Waarom zou u overwegen om aan mij te verkopen? Naast de bovengenoemde voordelen, ben ik oprecht geïnteresseerd in het maken van uw appartement tot mijn thuis, en ben ik bereid een eerlijke, marktconforme prijs te betalen. En misschien nog belangrijker: ik beloof u een warme, persoonlijke aanpak van begin tot eind.

Heeft u een appartement dat bij mijn wensen past en wilt u het graag aan mij verkopen? Stuur mij dan een berichtje via Marktplaats of Whatsapp, zodat ik contact met u op kan nemen. Ik kijk ernaar uit om van u te horen!

Op naar een succesvolle verkoop en een nieuwe thuis voor mij! Dank u wel voor het overwegen van mijn aanbod.


Met vriendelijke groet,

Eugene


Advertentienummer: a1482380141