Geschakelde woonboerderij T-model met rieten kap uit 1880

Op aanvraag
133021sinds 1 mei. '22, 20:23
Deel via
of

Kenmerken

Aantal kamers9
Woonoppervlakte292
Perceeloppervlakte500 tot 1000 m²
Soort WoningOverige soorten
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Energielabel
PlaatsnaamOpijnen

Beschrijving

Indien U na het lezen van onderstaande beschrijving interesse hebt in mijn pand kunt U mij dit per mail (aem5591@gmail.com) laten weten waarna een bezichtiging eenvoudig is in te plannen. Wel graag in uw reactie laten weten waarom en waardoor uw interesse gewekt is.

OPIJNEN: een prachtig dorp in de Betuwe dat zeer centraal in Nederland ligt. Op nog geen 4 km. van de snelwegen A2 en A15, op 20 minuten van Den Bosch en Utrecht en binnen 50 minuten zijn de grote steden zoals Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven te bereiken.
Middenin dit dorp, gelegen aan een rustige ventweg, ligt mijn fraaie rietgedekte T-(woon)BOERDERIJ aan de Oude Zandstraat nr. 2 op een kavel van 605 m2 met een inhoud van ruim 1900m3 en een woonoppervlakte van ruim 290m2 waardoor het pand veel mogelijkheden biedt. Combinatie van wonen en werken behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Op dit moment wordt het zgn. deel (inpandige bergruimte) ruim 140m2, gebruikt als showroom voor (antieke) meubels, kleingoed en opslag. In de woning zelf treft U naast de paneeldeuren o.a. nog de originele balkenplafonds, glas-in-loodramen en andere authentieke details aan. Kenmerkend voor het pand uit 1870 zijn naast de locatie, op loopafstand van de Waal, de uitstraling en het uitstekende onderhoud.

Indeling:
De entree geeft toegang tot een fraaie lang gerekte hal die toegang geeft tot de verschillende vertrekken, kelderruime en deel. De kamer rechts van de hal geeft aansluitend toegang tot de opkamer. De kamer links van de gang met veel lichtinval is in gebruik als eetkamer die weer overloopt in de TV-kamer. Vanuit de afgesloten keuken is de alkoof, nu dienstdoend als voorraadkamer en zeer ruime bijkeuken met aparte toiletruimte bereikbaar. Ook heeft de bijkeuken een uitgang naar de zijkant van het huis. Aan het eind van de gang komt U in het voormalige deel van circa 140m2 dat ook dienst zou kunnen doen als multifunctionele ruimte voor wonen en werken waarbij zelfs gedacht kan worden aan dubbele bewoning.

Eerste verdieping:
De overloop van de zolder geeft toegang tot 4 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer maar liefst 19 m2 met een eigen badkamer met douche en wastafel en een separate toiletruimte groot is. De andere 3 slaapkamers zijn uitstekend bemeten met respectievelijk 15, 14 en 8 m2. Ook bevindt zich op de overloop nog een 2e badkamer met douche en wastafel en een separate toiletruimte.
Het achterhuis heeft een zeer ruime bergzolder van ruim 85 m2 die zowel vanuit het deel als de 1e verdieping via een deur bereikbaar is en geschikt voor verschillende doeleinden.
Om het geheel te completteren is er op stahoogte boven de 1e verdieping over het hele woongedeelte nog een enorme bergruimte (zolder) waar de originele binten en kap nog zichtbaar zijn.

Inruil van uw (vrijstaande) woning met voldoende opslagruimte uit een lagere prijsklasse zou eventueel tot de mogelijkheden behoren

Indien U na het lezen van bovenstaande beschrijving interesse hebt in mijn pand kunt U mij dit per mail (aem5591@gmail.com) laten weten waarna een bezichtiging eenvoudig is in te plannen. Wel graag in uw reactie laten weten waarom en waardoor uw interesse gewekt is.
Advertentienummer: m1837692268