Starters woningen / meegroeiwoning

Op aanvraag
5611217sinds 15 jun. '23, 09:26
Deel via
of

Beschrijving

Ontdek jouw starterswoning voor een duurzame toekomst!

Ben je een jonge starter op zoek naar je betaalbare allereerste huis? Wil je niet alleen een plek om te wonen, maar ook een investering doen voor de toekomst? Onze huizen zijn duurzaam, energiezuinig, en bieden flexibel wonen met een uitstekende restwaarde.

Als jonge starter is het belangrijk om slimme keuzes te maken. Door onze bouwwijze en door circulair om te gaan met ons bouwafval en materialen verminderen we niet alleen jouw ecologische voetafdruk, maar ook je energierekening. Je zult versteld staan van de energiezuinigheid van onze huizen, waardoor je maandelijks geld bespaart en tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere wereld.

Bij Eco-House geloven we dat een betaalbare woning geen concessie hoeft te betekenen op kwaliteit. Je kunt genieten van hoogwaardige afwerkingen, moderne ontwerpen en comfortabele leefruimtes, zonder je zorgen te maken over onbetaalbare hypotheeklasten.

Onze woningen bieden flexibel wonen, zodat je je huis kunt aanpassen aan jouw veranderende levensstijl. Of je nu een gezin wilt stichten, een thuiskantoor wilt inrichten of ruimte nodig hebt voor je hobby's, onze woningen zijn ontworpen om mee te groeien met jouw behoeften. Met aanpasbare indelingen en ruimtes kun je je huis personaliseren en de perfecte omgeving creëren die bij jou past.

En laten we de restwaarde niet vergeten. Door te investeren in een duurzaam en energiezuinig huis, maak je een slimme financiële zet. Onze huizen behouden hun waarde en hebben zelfs de potentie om in waarde te stijgen. Dus naast het genieten van je comfortabele en betaalbare woning, kun je ook profiteren van een solide investering voor de toekomst.

Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek jouw droomhuis voor een duurzame toekomst. Bij Eco-house geloven we dat jouw eerste huis niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een belangrijke stap is in het creëren van een betere wereld en een solide financiële basis voor jezelf.

 

 

www.eco-house.nl
Microstraat 4
Venray
088--2103000

Tiny house/modulaire bouw/mantelzorgwoning/pre-mantelzorgwoning/flex woning/woningstichting/chalets/tuinwoning/thuiskantoor/lodges/vakantie woning /kangoeroe woning/ eco-house/woningmarkt/bouwproject/ecologisch/duurzaam/energielabel A+++/starterswoning /senioren woning/ meegroeiwoning/leeftijdsbestendige woning/arbeidsmigranten woning/statushouders woning/villa/bungalow/eengezinswoning/betonvrij bouwen/stikstofarm/recreatie woning/strand woning/compact wonen/ b&b woning/smart home/funda/jaap/huislijnAdvertentienummer: a1482854751