Recreatie Cabana uit voorraad leverbaar 30 m2

€ 59.900,00
6803190sinds 14 sep. '22, 12:47
Deel via
of

Kenmerken

Woonoppervlakte30
Soort woningChalet
Aantal slaapkamers1

Beschrijving

De nieuwe Unit 4 Sale Cabana 2022 is een revolutionaire woonvorm welke geheel is afgestemd op het nieuwe wonen van de moderne mens. Lekker een met de natuur. De nieuwe Cabana van Unit 4 Sale sluit naadloos aan op de filosofie achter de Tiny House Movement, een nieuwe lifestyle waar mensen minder geven om bezit en meer streven naar geluk en beleving met een kleinere ecologische voetafdruk. Het ontwerp van de Cabana is voortgekomen uit een samensmelting van de belangrijkste recente woontrends. Met een verlangen naar natuurlijke en duurzame materialen is de gehele buitenkant afgewerkt met Vinyplus hoogwaardig gerecycelde kunststof. Dit gecombineerd met kunstof kozijnen met houtnerf design maken de Cabana een zeer duurzame en onderhoudsarm Tinyhouse. Bij productie kan de buitenafwerking, wanneer gewenst, worden aangepast aan de omgeving door de keuzemogelijkheden van de gebruikte materialen.


Compleet geleverd.


Zo is er in iedere kamer een elektrische plafond verwarming aanwezig met een strak design, zijn er voldoende inbouwstopcontacten, is er een boiler aanwezig én zijn de badkamer & keuken volledig ingericht.

De Badkamer

De badkamer is standaard uitgerust met: een toilet, wastafel meubel met wasbak en kraan, douchecabine met regendouche De badkamermuren zijn afgewerkt met tegelwerk.

Keuken En Woonkamer

Standaard Compleet

In de moderne keuken zit standaard een inductie – kookplaat,afzuigkap,oven, koelkast, gootsteen en een
kraan. Daarnaast zijn er zowel bovenals onderkastjes voor voldoende opbergruimte. Optioneel kan er in de keuken ook een vaatwasser worden geplaatst.

Wanden En Afwerking

De wanden in de woonruimtes zijn afgewerkt met wit stevig en tijdloos behang. voor een ruimtelijke en strakke uitstraling

Constructie

Gelast Stalen Frame Met Houtskelet Bouw

De cabana is opgebouwd uit een gelast stalen onderstel met een volledig uit FSC hout opgebouwd houten skelet. De isolatie bestaat uit Rockwool vulling waardoor een goede warmte, koude en geluids isolatie wordt gewaarborgd.

Muren, Vloeren & Dak

Isolatie Volgens Tijdelijk Bouwbesluit

Het dak en vloer zijn opgebouwd uit een balklaag met rockwoolisolatie met dampdoorlaatbare folie voor de juiste ventilatie en zorgt er voor dat er geen vocht in de constructie komt. Ook de wanden zijn volgens het houtskelet-bouw pricipe opgebouwd en zorgen voor een fijn leef klimaat in de Cabana.

Ramen & Deuren

Onderhoudsvriendelijk

Al onze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, ze zijn gemaakt van kunststof en bevatten dubbele beglazing. Aan de voor en zijkanten is gekozen voor veel glas oppervlak om een fijn gevoel met buiten te krijgen en waardoor de woonruimte veel lichtinval heeft.

Oppervlakte & Afmetingen

Unit Buiten Afmetingen

afmetingen leefgedeelte 4,10 breed en 7,43 lang

totaal 30 m2 oppervlak

afmetingen terras 4,10 breed en 1,70 breed

overdekt terras 7 m2


bel of app voor een bezichtiging met Maarten van Esch | Unit 4 Sale

06-25040305

verkoopprijs is exclusief transport en plaatsing

Advertentienummer: a1450202431