5500m2 Bosgrond incl. meer en een tweede verblijf

€ 90.000,00
299241020sinds 27 jul. '21, 17:52
Deel via
of

Kenmerken

Soort woningChalet
Aantal slaapkamers2 slaapkamers
Woonoppervlakte50 m²
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Energielabel

Beschrijving

Te Koop een stuk Bosgrond van 5500m2 inclusief een eigen meer in het Belgische plaatsje Arendonk net over de Belgische grens.

Dit perceel is te gebruiken als eigen stukje natuur om te genieten. Het perceel staat niet op een park en er is geen VVE het is volledige eigendom zonder erfdienstbaarheden. Het tweede verblijft staat ingeschreven in de gemeente Antwerpen, echter er is geen woonbestemming op het perceel aanwezig. Er kan niet ingeschreven worden op het perceel, omdat het geen adres heeft hierdoor en geen Nuts aansluitingen van de gemeente. Het is een recreatief verblijf off the grid.

Wel is er een mogelijkheid om roerende zaken op te plaatsen zoals een sta caravans en tenten. Het is niet mogelijk om te verhuren aan derde daar er ook geen commercieel activiteiten zijn toegestaan.

Verder is het mogelijk om op het perceel te verblijven, ook nachtelijk te verblijven. Het tweede huis heeft een woonkamer en slaapkamer en keuken en toilet. Het bijgeplaatste tinyhouse heeft een slaapkamer en badkamer (toilet/douche en wastafel inclusief warmwater met een aggeraat en elektrische boiler watertanks en septictanks)

Bij intresse contact op Whatsapp 0614477656, dan is het voor mij eenvoudig bij te houden ivm met bezichtigingen en vragen.
Advertentienummer: m1731929542