Woonboot / Houseboat met dakterras / ZONDER LIGPLAATS

€ 79.500,00
6741119sinds 7 okt. '23, 18:57
Deel via
of

Kenmerken

Aantal kamers2
Woonoppervlakte50
Energielabel
PlaatsnaamGrou

Beschrijving

Zonder ligplaats.  Lengte: 14.00m
Breedte: 4.50m
Hoogte: 3.00m

TECHNISCHE INSTALLATIE
Type Motor: Honda buitenboordmotor 30 pk
Boegschroef: Nee
ELEKTRISCHE INSTALLATIE
Airco: Ja
Pelletkachel: Ja
Victron omvormer 12v 220v:
ja
ACCOMMODATIE
Kooktoestel: Ja, keuken aanwezig
Toilet: ja
Douche: ja
Een praktisch gebouwde houseboat, ook geschikt voor verhuur. De 14 meter lange houseboat is gebouwd op twee stalen buizen en ligt zeer stabiel in het water. Het unieke aan deze houseboat is dat er een ruim dakterras aanwezig is. Van hieruit is ook een stuurconsole aanwezig waarmee u de buitenboordmotor kunt besturen.
Er is een nieuwe pelletkachel in het woongedeelte, maar ook een airco met afstandsbediening. De houseboat beschikt over twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed. De houseboat vereist enig restauratiewerk. Dit kan gerealiseerd worden in overleg met onze watersportservice.
--
Onze dienstverlening gaat verder dan alleen verkoop. Onze doelstelling is dat u onbezorgd op het water kunt genieten. Samen met onze partner ‘Watersportservice Berend Mink’’ maken wij uw boot volledig vaarklaar voor u het water op gaat. Daarnaast kunnen wij het complete onderhoud van uw boot verzorgen, zodat u ook in de toekomst ontspannen en onbezorgd het water op kunt.
Advertentienummer: m2030953930
Overige advertenties van Mink Jachtmakelaars
Meer van Mink Jachtmakelaars