Woonark Ons Honk zonder ligplaats

€ 5.000,00
8340177sinds 16 dec. '23, 07:07
Deel via
of

Kenmerken

RegioUtrecht
Aantal kamers3
Woonoppervlakte64

Beschrijving

Namens de gemeente Houten bieden we het woonschip Ons Honk te koop aan op basis van inschrijving. Dit woonschip wordt in Tull en het Waal zonder ligplaats aangeboden. De van oorsprong paviljoenschuit heeft de afmetingen van circa 14 x 4 meter heeft een ruime opbouw welke instapklaar is voor de volgende eigenaar.

Indeling
Via een stevige loopplank komt u het woonschip binnen in een ruime entree met direct zicht op de riante woonkamer en open keuken. De woonkamer van ruim 25 m2 betreedt u middels een kleine opgang en door de vele ramen is deze erg licht. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte en wordt zonder apparatuur geleverd. Naast de entree vindt u tevens het separate toilet en richting de slaapkamer de badkamer. Via een trap bereikt u de werkkamer/ tweede slaapkamer en de bergingen.

Techniek
Het woonschip is goed onderhouden, echter het casco is al sinds 1978 niet meer uit het water geweest. De opbouw is voorzien van geschilderde rabatdelen en kunststof kozijnen uit 2002. Het dak is voorzien van bitumen met trespa boeidelen. De verwarming is door middel van een CV combi ketel en de riolering middels een Jung rioolpomp. Het interieur is erg netjes en instapklaar.
Het is helaas niet mogelijk om het woonschip via de waterwegen te slepen. Enkele bruggen zijn te laag en de sluis is verwijderd.

Hierbij nog enkele kenmerken van het woonschip·
. Casco is de paviljoenschuit gebouwd in 1899 te Papendrecht
· Woonoppervlakte van circa 64 m2
· Inpandige bergingen samen 28 m2
· Afmetingen casco circa 14 x 4 meter
· Afmetingen met uitbouw circa 15 x 4 meter
· Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, wasmachine opstelplaats en urinoir
· Toilet voorzien van vrijdragend toilet en fontein
· Kunststof kozijnen met dubbelglas
· Jung rioolpomp
· HR CV combi ketel van Nefit
· Moderne meterkast met automatische zekeringen
· Beveiligingsinstallatie

Bieden vanaf € 5.000,- kk

Heeft u een ligplaats en bent u op zoek naar een ander woonschip? Dan bent u van harte welkom om de Ons Honk in Tull en het Waal te komen ontdekken. Bel ons voor het maken van een afspraak op een van de kijkdagen.

Verkoop bij inschrijving
Het object wordt namens de gemeente Houten door middel van een inschrijving verkocht. Aanvullende informatie over het woonschip, de inschrijving, de verkoopprocedure en nadere voorwaarden zijn via de makelaar te verkrijgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Kijkdagen
Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van het woonschip Ons Honk. U kunt bij ons een afspraak inplannen voor een bezichtiging op de navolgende dagen:
- Woensdag 10 januari 2024 tussen 14.00 en 17.00
- Vrijdag 19 januari 2024 tussen 9.00 en 12.00
- Zaterdag 27 januari 2024 tussen 10.00 en 13.00
- Woensdag 31 januari 2024 tussen 9.00 en 12.00

Inschrijvingstermijn
De inschrijving sluit op maandag 5 februari 2024 om 11.00 uur.
Uitsluitend schriftelijke eindbiedingen en uitsluitend ingediend bij WesselsWaterWonen gevestigd te Nieuwegein kunnen in behandeling worden genomen. Biedingen welke niet aan de inschrijving en/of verkoopvoorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen. Geïnteresseerden die een eindbod indienen, moeten tezamen met het eindbod verklaren in te stemmen met de nadere voorwaarden zoals opgenomen in de concept koopovereenkomst.

Gunningscriteria
De Verkoper gunt de verkoop van de woonark aan diegene die;
Het hoogste, onvoorwaardelijke eindbod heeft ingediend én de volgende nadere verkoopvoorwaarden accepteert;
· Dat Koper en Verkoper een koopovereenkomst aangaan onder het voorbehoud dat het college van B&W met de verkoop dient in te stemmen en dat bij het uitblijven van die instemming er geen overeenkomst tot stand komt;
· Dat Koper instemt met huidige staat van het woonschip zoals dat wordt aangeboden (as is, where is) en dat Koper Verkoper van iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de staat van het schip vrijwaart en geen beroep zal doen op art. 7: 17 BW en/ of dwaling;
· Dat Koper de kosten voor de notariële afhandeling en de over- en/ of inschrijving in de betreffende registers voor zijn rekening neemt;
· Dat Koper de kosten en risico’s voor het verplaatsen van het schip, eventuele keuringen en reparaties ten behoeve van het verplaatsen voor zijn rekening neemt;
· Dat Koper het schip uiterlijk twee maanden na het transport bij de notaris van de ligplaats verwijdert;
· Dat bij de verkoop van het schip geen ligplaats is inbegrepen;
· Dat Koper de overige voorwaarden, zoals opgenomen in de concept koopovereenkomst, accepteert;
· Dat Koper accepteert dat het hoogste, onvoorwaardelijke eindbod geanonimiseerd wordt medegedeeld aan de andere geïnteresseerden die een eindbod hebben gedaan;
· Voorbehouden en ontbindende voorwaarden dienen voor het sluiten van de overeenkomst kenbaar gemaakt te worden.
· De tussen Verkoper en Koper te sluiten koopovereenkomst is slechts rechtsgeldig wanneer beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Tot die tijd houdt Verkoper zich uitdrukkelijk het recht voor zich terug te trekken.

Zie onze website https:wesselswaterwonen.nl voor meer informatie.
Advertentienummer: m2058650873
Overige advertenties van Wessels Waterwonen
Meer van Wessels Waterwonen